Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,049
522
113
3 üncü kira gelinceye kadar adamı idare edersin tmm abi odicem abi adamda anlayış gösterir muhtemelen gelirin gelir amk zaten 3 kira borcum var bununla birlikte bunu odemesem nolcak katliyim kumarda hepsini odiyim azda harçlık kalır dicen sonuç ne oluyor onuda sen yazarsın artık geçmiş olsun🤣🤣

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Kira kontratında elden yazıyorsa kabul edilir
Ayrıca evsahibi kirayı bankadan alması gerekiyor , niye elden talep ediyor
Sabah gelmiştim ben eve kilit değiştirilmişti Çarşıya gittim sonradan emlakçı kaçtın felan demiş ona cevap verdim kaçmak felan yok bugün geliyorum demiştim gelmiş kilidin yerine tekrar eski kilidi takmış tam çakal bunlarda birileri bana inanmiyacak şimdi ve ben yine delilsizim

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
708
113
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
elden vermıssın adam sana 2 ay degılde 10 aydır odemıyo dese ne olucak sozlesme yapmıssın bıde ıbandan atman gerekırdı

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
708
113
Avukata falan veremez elden alıyo kirayı vergi vermemek için yeni yasada elden vermek almak suc 300 bin cezası var sana cezası 50 bin sen elden veriyorum kırayı diyosun ee tamam yıllık peşin verdim desen vermedigini nasıl kanıtlayacakmış ya arkadaş ögrenciyim diyosun hiçmi hakkınızı hukukunuzu bilmiyosunız
burda ev sahıbı haksız elden aldıgı ıcın ama sozlesmesı oldugu ıcın haksız duruma dusecek arkadas ev sahıbı odemedı bana dıyebıllır sozlesme yaptıktan sonrad

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
Ben 15000 e oturuyorum kirada.
Ev sahibi diyor ki ibandan atma elden öde.
Olmaz dedim.
Sen yarın öbür gün bu adam kiramı ödemiyor diye hak iddaa etsen ben ne phok yiyeceğim dedim. O zaman 15 değil de 14.500 ver ama elden ver dedi yine kabul etmedim ibandan yolluyorum. Nomıssız herif vergi kaçıracak.

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,166
13,804
113
Ben 15000 e oturuyorum kirada.
Ev sahibi diyor ki ibandan atma elden öde.
Olmaz dedim.
Sen yarın öbür gün bu adam kiramı ödemiyor diye hak iddaa etsen ben ne phok yiyeceğim dedim. O zaman 15 değil de 14.500 ver ama elden ver dedi yine kabul etmedim ibandan yolluyorum. Nomıssız herif vergi kaçıracak.
Bende kirayı bakkal borcu olarak ödüyorum 😀

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,448
1,142
113
Reis verdiğime dair kanıtım yok yanlışsam düzelt ama şuan ki durumda o vermedi bana daha hiç dese o haklı çıkmıyor mu 81 imzaladim sonuçta ben
O kadar sıkıntı yapmıyor devlet bu konularda elden verdin diye suçlu olmazsin bu ev sahibinin isteği ve ayrıca ortalama 2 sene sürer bu olay oyuzden bi bok yapamaz :D ugrastigiylankalir

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
vay be 14 sayfa yorum yapılmış ben de yapayım bari
Öncelikle yazılanların hepsi götten sallama kardeşim
-Borçlunun borcunu ifa ettiğini ispat yükü kendisine aittir sende borcunu ödediğine dair hiçbir kanıt yok telefon kayıtları var vs diyorlar ama makbuz,dekont harici hiçbir kanıt kabul edilmez.Yani bu adam seni evden her türlü çıkarabilir
-Elinde borcunu ödediğine dair kanıt olmadığı için bu adam senden oturduğun süre kadar kirayı da talep edebilir
-Elden ödeme yaptığını da kanıtlama ihtimalin olmadığı için hem kiracının hem senin alacağın elden ödeme cezası ile adamı korkutman mümkün değil.
Yani senin anlayacağın adamın kaybedecek hiçbir şeyi olmamakla beraber seni süründürmesi yüksek ihtimal bu yüzden tavsiyem suyuna gidip mevzu fazla uzamadan borcunu ödeyip oradan hızlıca uzaklaşmak olacaktır.

klasniki17

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
90
61
18
bişey olmaz hocam bi arkadaş 4 ay kira vermeden oturdu 5.ayı toplu bankadan gönderdi. elden kira vermeyin hem kiracı hem ev sahibi suçlu oluyor bu durumda. ev sahibi senin çıkman için o cezayı bile öder

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,472
490
83
Bol boş sallamayın bizzat başımdan geçen olayı anlatıyorum 2 ay kirayı ödemedim ev sahibi mahkemeye verdi toplam 5 ay sürmedi Hakim hiç bir şey dinlemedi direk tahliye dedi Ankara

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,472
490
83
Her sene belli bir kira bedeli açıklanır mesela 4 bin bunun üzeri si.e si.e bankaya yatacak

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,472
490
83
Haklarını bilirsen becerebilrsen sende ev sahibini öttürürsün elden almak vergi kaçırmak yüksek cezaları var

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,472
490
83
Buradan çoğu abuk subuk bilgiler alana kadar vaktini Google amcayla harca her haltı yazıyor