- 1,021
- 376
- 83
Kira kontratında elden yazıyorsa kabul edilirMahkeme kanıt olarak kabul etmez bunu.
Ayrıca evsahibi kirayı bankadan alması gerekiyor , niye elden talep ediyor
Kira kontratında elden yazıyorsa kabul edilirMahkeme kanıt olarak kabul etmez bunu.
Sabah gelmiştim ben eve kilit değiştirilmişti Çarşıya gittim sonradan emlakçı kaçtın felan demiş ona cevap verdim kaçmak felan yok bugün geliyorum demiştim gelmiş kilidin yerine tekrar eski kilidi takmış tam çakal bunlarda birileri bana inanmiyacak şimdi ve ben yine delilsizimKira kontratında elden yazıyorsa kabul edilir
Ayrıca evsahibi kirayı bankadan alması gerekiyor , niye elden talep ediyor
elden vermıssın adam sana 2 ay degılde 10 aydır odemıyo dese ne olucak sozlesme yapmıssın bıde ıbandan atman gerekırdıArkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
burda ev sahıbı haksız elden aldıgı ıcın ama sozlesmesı oldugu ıcın haksız duruma dusecek arkadas ev sahıbı odemedı bana dıyebıllır sozlesme yaptıktan sonradAvukata falan veremez elden alıyo kirayı vergi vermemek için yeni yasada elden vermek almak suc 300 bin cezası var sana cezası 50 bin sen elden veriyorum kırayı diyosun ee tamam yıllık peşin verdim desen vermedigini nasıl kanıtlayacakmış ya arkadaş ögrenciyim diyosun hiçmi hakkınızı hukukunuzu bilmiyosunız
Bende kirayı bakkal borcu olarak ödüyorum 😀Ben 15000 e oturuyorum kirada.
Ev sahibi diyor ki ibandan atma elden öde.
Olmaz dedim.
Sen yarın öbür gün bu adam kiramı ödemiyor diye hak iddaa etsen ben ne phok yiyeceğim dedim. O zaman 15 değil de 14.500 ver ama elden ver dedi yine kabul etmedim ibandan yolluyorum. Nomıssız herif vergi kaçıracak.
O kadar sıkıntı yapmıyor devlet bu konularda elden verdin diye suçlu olmazsin bu ev sahibinin isteği ve ayrıca ortalama 2 sene sürer bu olay oyuzden bi bok yapamazReis verdiğime dair kanıtım yok yanlışsam düzelt ama şuan ki durumda o vermedi bana daha hiç dese o haklı çıkmıyor mu 81 imzaladim sonuçta ben