Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Versin seni avukata , sonra sana icra açaçak avukat örnek verim 2 aylık kira ödenmedi diye
Sende icraya itiraz et kiraları elden ödüyorum diye
1 sene dokunamaz sana

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Versin seni avukata , sonra sana icra açaçak avukat örnek verim 2 aylık kira ödenmedi diye
1 sene dokunamaz sana
Reis benim salakligim kirayı elden şimdiye kadar verdiğime dair kanıtım yok yarın toparlayabildigim kadarını toparlayip olursa hepsini verip çözmek işi şuan öyle bir kanıt olmadığı için elim kolum bağlandı

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
1 sene dokunamaz sana
Yani toplam 81k nin altında imzam var bunun 55500 ünü verdim ama kanıt yok şuan onun için korkum şu bana hiç ödeme yapmadı dese kanıtlayacak bir şey çıkmaz elimde bir kaç wp mesaji hariç bir şey yok oralarda da miktar yazmiyor zaten

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,448
1,142
113
Şikayet etsin seni sktir et zaten kiraları elden ödüyorum demiyon mu?
Son 2 ayı da elden verdim yalan konusuyor de

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Şikayet etsin seni sktir et zaten kiraları elden ödüyorum demiyon mu?
Son 2 ayı da elden verdim yalan konusuyor de
Reis verdiğime dair kanıtım yok yanlışsam düzelt ama şuan ki durumda o vermedi bana daha hiç dese o haklı çıkmıyor mu 81 imzaladim sonuçta ben

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,065
1,735
113
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
Başıma geldi avukat parası sana girer bide kira bedeli icra olarak borçlu olursun hiç mahkemeye bile seni çağırmadan tahliye kararı verebilir en devlete bakmazsan ruhun bile duymaz

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,065
1,735
113
Öyle yapiacam en azindan wp den bir kanıtım olsun diye ben sana şu kadar verdim şu kadar vereceğim kaldı doğru mu onaylatcam
Wp kanıtı bir işe yaramıyor bende 1 yıl elden verdim 1 yıllık kira ödenmemiş kabul etti mahkeme şuan icrada duruyor

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Başıma geldi avukat parası sana girer bide kira bedeli icra olarak borçlu olursun hiç mahkemeye bile seni çağırmadan tahliye kararı verebilir en devlete bakmazsan ruhun bile duymaz
Reis kilidi değiştirmişler eve girmişler ben memlekette iken

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Wp kanıtı bir işe yaramıyor bende 1 yıl elden verdim 1 yıllık kira ödenmemiş kabul etti mahkeme şuan icrada duruyor
Wp kanıtı nasıl işe yaramıyor kirayi illa elden alicam dedi ibana attirmadi dediler her iki tarafta suçlu olur tamam ama senin dediğine göre ev sahibine hiç bir şey olmuyor