Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kiramı Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,856
4,264
113
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Ben çok yedim ,,, ev satıldı onu yedim eşyaların parasını yedimmm. Sana Bir akıl vereyim naçizane ara ev sahibine 1 ay kira veremiyorum de . Harici yapacağın her şeyin sonunda aldığın para kumara gidecek

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,903
16,700
113
Ben çok yedim ,,, ev satıldı onu yedim eşyaların parasını yedimmm. Sana Bir akıl vereyim naçizane ara ev sahibine 1 ay kira veremiyorum de . Harici yapacağın her şeyin sonunda aldığın para kumara gidecek
ne güzel örnekler bunlar. çevrene cok guzel ornek oluyorsun dost lütfen diğer yediğin şeyleri de anlatır mısın

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,189
5,625
113
Ben buraya dilenmek için yazmadım daha önce yaşayan vardır akıl veren olur diye yazdım kötü yorum yapanlar da sağolsun eyvallah
Dost buradakilerin çoğu arkadan nefes alıyor en fazla sana nasihat eder niye yaptın niye ettin bir daha yapma gibi

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,992
15,121
113

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,335
27,748
113
Ben buraya dilenmek için yazmadım daha önce yaşayan vardır akıl veren olur diye yazdım kötü yorum yapanlar da sağolsun eyvallah
Neyin aklını verecek millet kardeşim dalga mı geçiyorsun ne demesini bekliyorsun milletin dümenden konu açmışsın işte belki üzülüp birileri para atar diye konu da niye hala kapanmadı anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...