Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kiramı Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,495
2,529
113
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
geçmiş olsun dost para bulunur elbet ama bu da sana bir tecrübe olur birdaha yapmassin eşin dostuna durumu anlat çekinme insan hata yapar

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,011
13,138
113
deneyim her şeydir kira ödeyemeyince olan sıkıntıları bu ay yaşayıp göreceği için bir sonraki ay maaşı yattıgı dakıka yapacağı ilk iş kirasını odemek olacak
Kanka emin ol ilk değildir sonda olmayacaktır iyi niyetin için teşekkür ediyorum, ben daha ayın 22 si olunca krize giriyorum kira geldi kenara ayırayım diye bende kumar bağımlısı bir bireyim bu gamsızlık başka birşey değil.

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,084
113
Günlük işe gidiceksin dost günlük 1 haftada geceli gunduzlu 20bin ulaşırsın

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,651
1,831
113
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Allah yardımcın olsun kral burada dalga geçen alay eden kim varsa hepsi o olayı ya yaşayacak ya da yaşamıştır zaten hiç takma o boş herifleri bir şekil çıkış yolu bulmaya çalış durumunu bilmediğim için bir öneride bulunamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...