Kırmızı kalemim eşim daha öncede yapınca uyardı beni hallettik onu baba desen yok eş dost hep yok çekiyor bilmiyorum ne olacakKredi falan çekme imkanın varsa kredi çek
Kırmızı kalemim eşim daha öncede yapınca uyardı beni hallettik onu baba desen yok eş dost hep yok çekiyor bilmiyorum ne olacakKredi falan çekme imkanın varsa kredi çek
Samimi gelmediArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
İzmirDost ne iş yapıyorsun falan bilmiyorum ama kırsal bölgede yasamalisin 20k kira ne aqu
10 k var mı hocam sendeÇokmuş la beni aşar
deneyim her şeydir kira ödeyemeyince olan sıkıntıları bu ay yaşayıp göreceği için bir sonraki ay maaşı yattıgı dakıka yapacağı ilk iş kirasını odemek olacakBence evini boşalt adam düzgün insanlara versin kiraya kimse senin zevkinin zulmünü çekmek zorunda değil.
Üzüldüm abi yaKırmızı kalemim eşim daha öncede yapınca uyardı beni hallettik onu baba desen yok eş dost hep yok çekiyor bilmiyorum ne olacak
Bir dahaki ay 2 suni bı arada ödersin maaşı 2 ye katlarsin dert etme
geçmiş olsun dost para bulunur elbet ama bu da sana bir tecrübe olur birdaha yapmassin eşin dostuna durumu anlat çekinme insan hata yaparArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Çok güzel bir söz daha söylim mi bu cümlene karşılıkdeneyim her şeydir kira ödeyemeyince olan sıkıntıları bu ay yaşayıp göreceği için bir sonraki ay maaşı yattıgı dakıka yapacağı ilk iş kirasını odemek olacak
İyi bok yedinArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Evet10 k var mı hocam sende
Kanka emin ol ilk değildir sonda olmayacaktır iyi niyetin için teşekkür ediyorum, ben daha ayın 22 si olunca krize giriyorum kira geldi kenara ayırayım diye bende kumar bağımlısı bir bireyim bu gamsızlık başka birşey değil.deneyim her şeydir kira ödeyemeyince olan sıkıntıları bu ay yaşayıp göreceği için bir sonraki ay maaşı yattıgı dakıka yapacağı ilk iş kirasını odemek olacak
Gecmis olsun uzuldum ayni hatayi çok yaptim iflah olmayizArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Ben buraya dilenmek için yazmadım daha önce yaşayan vardır akıl veren olur diye yazdım kötü yorum yapanlar da sağolsun eyvallahÜzüldüm abi ya
Allah yardımcın olsun kral burada dalga geçen alay eden kim varsa hepsi o olayı ya yaşayacak ya da yaşamıştır zaten hiç takma o boş herifleri bir şekil çıkış yolu bulmaya çalış durumunu bilmediğim için bir öneride bulunamıyorumArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
burada kimse kimse 20 k yardim etmez dostumYardım etmeyi düşünen varsa direk ev sahibine yollasın parayi arkadaş katliyim diyip onuda batirabilir