Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kiramı Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,992
15,121
113
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Yüksekmi kiran dostum Allah yardımcın olsub

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,893
16,674
113
knka kira paranı ve kalan giderleri cıkarıp kalan parayla neden oynamadın kira parasıyla kumar mı oynanır kaybetme olasılıgını dusunmedın mı hıc

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,986
13,099
113
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Bence evini boşalt adam düzgün insanlara versin kiraya kimse senin zevkinin zulmünü çekmek zorunda değil.

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,211
1,489
113
İyi halt yedin yaw arkadaş siz manyakmısınız evinin kirasını kumara yatırmak nedir oynama Allah belasını versin senin ailenden evinden dahamı önemli yazık valla yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...