Haydaaa..Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Yüksekmi kiran dostum Allah yardımcın olsubArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Aramıza hoşgeldinArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Eş dost akrabadan borc isteyeceksin çare yokArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Geçmiş olsunArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Eyvah eyvah20 bin
Neden böyle bişey yaptin demicem insan bı an kendini kahbediyorBende kira parasını yedim ne bok yapacağımı bilmiyorum
Kredi falan çekme imkanın varsa kredi çekArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Dost ne iş yapıyorsun falan bilmiyorum ama kırsal bölgede yasamalisin 20k kira ne aqu20 bin
yine yer o lazım olan parayıKral sana akıl değil para lazım ya sorry
Çokmuş la beni aşar20 bin
Bence evini boşalt adam düzgün insanlara versin kiraya kimse senin zevkinin zulmünü çekmek zorunda değil.Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
İyi halt yedin yaw arkadaş siz manyakmısınız evinin kirasını kumara yatırmak nedir oynama Allah belasını versin senin ailenden evinden dahamı önemli yazık valla yazıkArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana