- 10,804
- 6,939
- 113
Ferdi ciddi ciddi yokmu yoksa dümen mi uyduruyorsun dostumSigaram yok![]()
Ferdi ciddi ciddi yokmu yoksa dümen mi uyduruyorsun dostumSigaram yok![]()
Bu revivala nasıl güvendin para attın abi laHatta etiket edeyim bu ibnelerle bu islere girmeyin @Oguzhankaya1998 @Revival cakal bunlar
Ferdi yok diyorsa yokturFerdi ciddi ciddi yokmu yoksa dümen mi uyduruyorsun dostum
Ne dümeni dostum ciddiyimFerdi ciddi ciddi yokmu yoksa dümen mi uyduruyorsun dostum
Kimmmm gkhan abeeee sana yanlış yapılmışşş hakkını veririkHele forumdan kimseyle bu islere girmeyin tanidik bilindik uyeler haric gecen 100 100 iki kisiye para attik cekip geri atacaklardi neyse cevrim yapmamislar tamam eyvallah ikiside kaybetti parayi 200 lirasinda degilimde 1 ay oldu insan bulur bulusturur verir 100 liraya götünü satacak adamlar var forumda
Fagam mustomm yok diyorsa yokturFerdi ciddi ciddi yokmu yoksa dümen mi uyduruyorsun dostum
Mayko78 yoluna ölünür noktaKimmmm gkhan abeeee sana yanlış yapılmışşş hakkını veririk
Adammmmmsn mustomMayko78 yoluna ölünür nokta
Maykocum Gökhan abiye 100 bin dolar borç ateşledik. Sen onun yerine ödemek ister misinKimmmm gkhan abeeee sana yanlış yapılmışşş hakkını veririk
Düzeliriz inşaallahMayko ve ferdi forumda en sevdiğim kişiler arada çok money olduğu zaman onlara yazarım sadece ama. Tabi 2 3 aydır batakdayim
İşte insanlarla orospu evlatlarini ayirma seansu bu katildik tecrube ettikBu revivala nasıl güvendin para attın abi la
O lavuk birkaç kişinin daha parasını alıp vermemişti forumdaİşte insanlarla orospu evlatlarini ayirma seansu bu katildik tecrube ettik
yanliz dwilsin bende ayni durumu 1ay once yasadimBi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Foncuya bak bizide yatiricak mapuslarda 🤣Maykocum Gökhan abiye 100 bin dolar borç ateşledik. Sen onun yerine ödemek ister misin
Baştacsn agacım benim Niyetin yeter bilen biliyor senin cömertliginiMayko ve ferdi forumda en sevdiğim kişiler arada çok money olduğu zaman onlara yazarım sadece ama. Tabi 2 3 aydır batakdayim
Hocammmmmm canım hocammmm hocammmm gecen maçta öyle gökyüzüne bakiyin dolarları al de gel hocammm😁😁Maykocum Gökhan abiye 100 bin dolar borç ateşledik. Sen onun yerine ödemek ister misin
Hocana Arabistanda kolonoskopi yapıyorlarmışHocammmmmm canım hocammmm hocammmm gecen maçta öyle gökyüzüne bakiyin dolarları al de gel hocammm😁😁
Kdkskdjwuwugdhwh😁😁😁😁😁Hocana Arabistanda kolonoskopi yapıyorlarmış
Bu f.t formun zenginlerden degilmiydi 😀😀😅😀😅Maykocum Gökhan abiye 100 bin dolar borç ateşledik. Sen onun yerine ödemek ister misin