http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kimseye Borç Vermeyin

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,498
14,845
113
Hele forumdan kimseyle bu islere girmeyin tanidik bilindik uyeler haric gecen 100 100 iki kisiye para attik cekip geri atacaklardi neyse cevrim yapmamislar tamam eyvallah ikiside kaybetti parayi 200 lirasinda degilimde 1 ay oldu insan bulur bulusturur verir 100 liraya götünü satacak adamlar var forumda
Kimmmm gkhan abeeee sana yanlış yapılmışşş hakkını veririk

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,685
4,771
113
Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
yanliz dwilsin bende ayni durumu 1ay once yasadim:)

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,498
14,845
113
Mayko ve ferdi forumda en sevdiğim kişiler arada çok money olduğu zaman onlara yazarım sadece ama. Tabi 2 3 aydır batakdayim
Baştacsn agacım benim Niyetin yeter bilen biliyor senin cömertligini

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,498
14,845
113
Maykocum Gökhan abiye 100 bin dolar borç ateşledik. Sen onun yerine ödemek ister misin
Hocammmmmm canım hocammmm hocammmm gecen maçta öyle gökyüzüne bakiyin dolarları al de gel hocammm😁😁