- 5,422
- 3,134
- 113
2. el bakmıyorum dostum. Ucuz olsun, nfc özelliği olsun yeter. Telefonda oyun falan oynamıyorum. Çok beklentim yok ama yeni olmalıben tel satiyorum xiomi 15 ultra yd
2. el bakmıyorum dostum. Ucuz olsun, nfc özelliği olsun yeter. Telefonda oyun falan oynamıyorum. Çok beklentim yok ama yeni olmalıben tel satiyorum xiomi 15 ultra yd
Youtube'da arattırdım bu telefonu hiç video çıkmadı. Bunun alt modelleriyle ilgili videolar var ama bununla ilgili yoktuTelefon alırken hepsiburada da yazan özelliği bakıp almaman gerek elli tane teknoloji sitesi 1050 tane bu işi yapan adam var açıp bakacaksın youtube de
Galiba Samsung A26 alacam. Gözüken oSana dedik tecno camon 30 al dıye
Hepsiburada, Trendyol gibi internet siteleri satıcı değil aracı zaten. Ama bünyelerindeki satılıcılardan sorumlular. Ben de hepsiburada'dan Ceptveaks adında bir satıcıdan aldım. İade talebi oluşturdum yarın adresime gelip iade alacaklar. NFC olmayan telefona NFC var yazıyor çakalsatici hepsiburada degildir muhtemelen. ziko magazadir. epey.com da nfc var yazmislar. bende bir cahillik edip reeder almistim. sozde 3 dandik kamerali olucakti. megersem yalanmis. kamera kapaginkoymuslar kamera yok m. ama bizzat firma 3 kamerali diye satti. yerli mali malum iste. firma bi dert saticisi dert.
senin olay hepsiburada deil saticiyla alakali. yanlis yazdiysalar tabi. hepsiburada ugrasmaz onvio monvioyla..
yalniz bunun alt modellerinde bile var nfc. belki sana arizali gelmistir. firmayi arasan daha iyi. onvio mu artik markayi yani. nfc varsada cak iade yoksade cak gitsin
O kadar para vermem telefona dostum. Telefondan fazla beklentilerim yok çünkü. Fazla kasmasın, nfc özelliği olsun, yeni telefon olsun yeterli benim içinaga iphone hariç telefon mu alınır? nfc falan olmayan telefonlar mı üretiliyormuş? eski iphone telefonlarda bile nfc var bu android zulüm, samsung xiamo redmi kim ne derse desin aga iphone bambaşka
sıfır 11 bile şu zamanda iş görüyor dostO kadar para vermem telefona dostum. Telefondan fazla beklentilerim yok çünkü. Fazla kasmasın, nfc özelliği olsun, yeni telefon olsun yeterli benim için
tüketici hakem heyeti karar veriyorda karar yerine getirilmiyor dost 5 senedir getirden 500 liramı alamadım heyet tarafıma ödenmesi kararı verdiği halde ödemiyorlarAynen buraya yazdigin gibi tuketici haklarina yaz mmahkeme acilsin birazda durumu abart zararini fazlasiyka karsilamak zorunda kalsinlar.
İade kabul etmeyebilir o da var şimdiHerkese merhaba. Hepsiburada sitesinden Ovion v30 ultra marka telefon sipariş etmiştim. Özellikleri ve fiyatı hoşuma gitti. Ürün bilgileri kısmında da NFC özelliği var yazıyor. Fakat gelin görün ki ürün elime ulaştı ve NFC özelliği falan da yok
Hepsiburada bu ürünü elbette iade alacak. Fakat durduk yere angarya işler çıkıyor. Olmayan bir özelliği var olarak göstermek düpedüz dolandırıcılık. Şimdi durduk yere ürünü iade et, iade parasının yatmasını bekle. Kim bilir kaç gün sürecek. Sırf yanlış bilgi yüzünden. Yazıklar olsun
Samsung A26 alırım muhtemelensıfır 11 bile şu zamanda iş görüyor dost
Öyle bir dünya yok dostum. Kanıtlı ispatlı çünkü. Kabül etmezlerse tüketici mahkemesine dilekçe yazarım gene paramı alırım.İade kabul etmeyebilir o da var şimdi
hem araci hem saticilar. kendi sattiklari hatta iyi satiyorsa distributor olduklari urunlerde var. ozellikle pc tarafinda. asil mesele bu marka ve sitesinin de cop olmasi. yerli milli marka pismanliktir. maalesef. satarkende kimse almiyor, ustune para ekliyim bisey alayim diyemiyorsun.Hepsiburada, Trendyol gibi internet siteleri satıcı değil aracı zaten. Ama bünyelerindeki satılıcılardan sorumlular. Ben de hepsiburada'dan Ceptveaks adında bir satıcıdan aldım. İade talebi oluşturdum yarın adresime gelip iade alacaklar. NFC olmayan telefona NFC var yazıyor çakal
Bu Ovion denen telefon markasının v11 lite modelinde NFC var. 2 üst modeli olan v30 ultra modelinde yok. Ürünü bugün hepsijet adresimden iade aldı. Kurtuldum bu saçmalıktan. Gittim A101'den 5 bin liraya Ovion v11 lite aldım. Fiyatına göre makine gibi telefon. İnternette en ucuz fiyatı 6.300 liraydı. A101'de 5 bin lirahem araci hem saticilar. kendi sattiklari hatta iyi satiyorsa distributor olduklari urunlerde var. ozellikle pc tarafinda. asil mesele bu marka ve sitesinin de cop olmasi. yerli milli marka pismanliktir. maalesef. satarkende kimse almiyor, ustune para ekliyim bisey alayim diyemiyorsun.