Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kime Neye Güveneceğimi Şaşırdım

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Kral marka modele baktım epeycom da da var olarak gözüküyor ki yeni model bi telefonsa olmamasına imkan yok. eğer varsa kendine boşuna iş çıkartacaksın. emin olmadan iade etme.
Yok dostum. Hatta yeni telefona mobil bankacılığı aktardım. Güvenlik sebebiyle kimlik kart onayı istediler. Devam deyince telefonunuz NFC destekli değil yazdı. Ayarlar bölümünde de yok. Seçenekler arasında da yok

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Anladim.Ben hic nfc li telefon kullanmadigim icin pek anlamiyorum. Farklı sitelerden de ozelliklerine baktim, hepsinde de nfc var yaziyor. Acaba yok mu yoksa var ama okumuyor mu onu merak ettim. Yok diyorsan hic yoktur o zaman.
Yok dostum. Telefonu yukarıdan aşağı kaydırınca seçenekler çıkar. Seçeneklerde de yok. Ayarlar - bağlantılar bölümünde de yok. Mobil bankacılık işlemi yaparken de telefon NFC destekli değil yazdı zaten

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,162
473
83
Herkese merhaba. Hepsiburada sitesinden Ovion v30 ultra marka telefon sipariş etmiştim. Özellikleri ve fiyatı hoşuma gitti. Ürün bilgileri kısmında da NFC özelliği var yazıyor. Fakat gelin görün ki ürün elime ulaştı ve NFC özelliği falan da yok

Hepsiburada bu ürünü elbette iade alacak. Fakat durduk yere boş yere angarya işler çıkıyor. Olmayan bir özelliği var olarak göstermek düpedüz dolandırıcılık. Şimdi durduk yere ürünü iade et, iade parasının yatmasını bekle. Kim bilir kaç gün sürecek. Sırf yanlış bilgi yüzünden. Yazıklar olsun
gecmis olsun. en azindan iadesi var

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
gecmis olsun. en azindan iadesi var
Umarım iade konusunda sıkıntı yaratmazlar. Çünkü bu bir tüketici mağduriyeti. Yanlış bilgi. Sorun çıkartırlarsa da gene razı gelmem. Tüketici hakları mahkemesine dilekçe yazarım. Burada köküne kadar haklı olan benim

Ama insanı durduk yere uğraştırıyorlar işte gerizekalılar. NFC var diyecek. Ben de olmadığı halde razı gelecem

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,162
473
83
Umarım iade konusunda sıkıntı yaratmazlar. Çünkü bu bir tüketici mağduriyeti. Yanlış bilgi. Sorun çıkartırlarsa da gene razı gelmem. Tüketici hakları mahkemesine dilekçe yazarım. Burada köküne kadar haklı olan benim

Ama insanı durduk yere uğraştırıyorlar işte gerizekalılar
aynen oyle ama sen ekran goruntulerini al

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Kral iade almak zorunda, istersen yarin sabah iade olsun. Bu tamamen dolandiricilik, ahlak eksikligi. Sen bu isin pesinde dussen avukat tanidik varsa guzel bir dava acsan belki tahmin edemeyecegimiz bir sonuc bile cikabilir senin lehine. Orjinal satici hepsi buradaysa ayri guzel olur ama farkli bir satici da olsa hepsiburada bunu kontrol etmeli ki musteri magdur olmasin. Seni bugun magdur ettiler belki sen bugun seyehata cikcaksin ve bu telefona ihtiyacin vardi. Belki bu telefonla is yapcaktin bugun ama onlarin isguzarligindan ekmeginden oldun. Sen bu isin pesini birakma ki ahlaksizliklarinin bedelini odesinler. Benim buyuk bir twitter sayfam var, aynisi basima gelse twitterda paylasir rezil ederdim bunlari.
İşin tuhaf tarafı bu telefonu satan tüm internet sitelerinde NFC var yazıyor. Zaten o yüzden kime neye güveneceğimi şaşırdım diye başlık attım

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,851
1,320
113
Ovıon u30 dan sonra okumayı bıraktım yoramam gozumu

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,418
2,242
113
Hepsiburadadan bende 28 ekimde projeksiyon aldım gelen ürün bozuk çıktı iade için ertesi gün gönderdim geri değişim talebi onaylandı yenisinin gelmesini bekliyorum çok saçma bozuk ürün nasıl gönderebiliyorlar anlam veremiyorum

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Hepsiburadadan bende 28 ekimde projeksiyon aldım gelen ürün bozuk çıktı iade için ertesi gün gönderdim geri değişim talebi onaylandı yenisinin gelmesini bekliyorum çok saçma bozuk ürün nasıl gönderebiliyorlar anlam veremiyorum
Ben trendyoldan 3 adet xl beden eşortman altı sipariş etmiştim. Kamiller bana 1 adet 3xl beden eşortman altı gönderdi.

Ürün elime geçince cigaramı yakıp derin bir sessizliğe daldım :)

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,535
1,656
113
Trendyoldan kışlık su geçirmez vs motorcu pantolonu aldım yan fermuarı yırtık geldi iade ettim satıcı trendyola pantolon terzi de işlem görmüş paçaları yapılmış diye şikayette bulunmuş ürün incelemeye alındı 1 aydır iade bekliyorum satıcı düzenbazlık yapıyor

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Trendyoldan kışlık su geçirmez vs motorcu pantolonu aldım yan fermuarı yırtık geldi iade ettim satıcı trendyola pantolon terzi de işlem görmüş paçaları yapılmış diye şikayette bulunmuş ürün incelemeye alındı 1 aydır iade bekliyorum satıcı düzenbazlık yapıyor
Ben Trendyol'dan 3 tane hırka aldım. İçindeki yünler yıkama yapmama rağmen hala vücuduma yapışıyor. 15 gün iade süresi de geçti. Yıkayınca düzelir diye düşündüm ama neredeyse aynı

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,144
1,522
113
İade talebi oluşturdum. Adresimden teslim alacaklar. Fakat gene de insanın sinirini bozuyor. Olmayan bir özelliği ne diye var olarak gösteriyorlar ki. Satıcı ne zannediyor. Aldıysa iade etmez katlanır falan mı. 2025 yılında NFC özelliği olmayan telefonu ne yapayım ben. Alenen dolandırıcılık bu

Durduk yere şimdi ürün iade parasını bekle. İade almayacaklarını zannetmiyorum fakat almazlarsa dediğin gibi yapacağım zaten. Adi şerefsizler. Hepsiburada sitesine güvendik aldık yalan çıktı
hocam geçmiş olsun şimdiden kolay gelsin, ama bilerek yapılan birşey bu sadece senin gibi itiraz eden insan az çünkü türkiyede, sebebide basit korkmaları veyada umursamamaları. neden korkuyorlar kendimden örnek vereceğim (çok değişik konular) geçenlerden kitapyurdu diye bir siteden üç kitap sipariş ettim ve parasını sipariş ettiğim anda ödedim. gönderilen kargo firması evde olmama rağmen beni arayıp evde değildiniz diye ve kargoyu gelip almanız lazım dedi laf ettim tehtit edildim kargo çalısanı tarafından sonra firmayı aradım böyle böyle diye yine tehtit edildim sonra iade vermek zorunda kaldım 688 tl 1 ay sonra hesabıma yansıcak. neden uğrasmadıgıma gelirsek işte tehtit çünkü elleri havada tehtit edebiliyorlar artık ve insanlarda korkuyorlar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,680
1,665
113
Olay Hepsiburada ile alakalı değil satıcı ile alakalı. Tabi bu durumu bildiriyorsun hepsiburadaya kısa sürece hallolur

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,720
1,168
113
Herkese merhaba. Hepsiburada sitesinden Ovion v30 ultra marka telefon sipariş etmiştim. Özellikleri ve fiyatı hoşuma gitti. Ürün bilgileri kısmında da NFC özelliği var yazıyor. Fakat gelin görün ki ürün elime ulaştı ve NFC özelliği falan da yok

Hepsiburada bu ürünü elbette iade alacak. Fakat durduk yere boş yere angarya işler çıkıyor. Olmayan bir özelliği var olarak göstermek düpedüz dolandırıcılık. Şimdi durduk yere ürünü iade et, iade parasının yatmasını bekle. Kim bilir kaç gün sürecek. Sırf yanlış bilgi yüzünden. Yazıklar olsun
satici hepsiburada degildir muhtemelen. ziko magazadir. epey.com da nfc var yazmislar. bende bir cahillik edip reeder almistim. sozde 3 dandik kamerali olucakti. megersem yalanmis. kamera kapaginkoymuslar kamera yok m. ama bizzat firma 3 kamerali diye satti. yerli mali malum iste. firma bi dert saticisi dert.

senin olay hepsiburada deil saticiyla alakali. yanlis yazdiysalar tabi. hepsiburada ugrasmaz onvio monvioyla..

yalniz bunun alt modellerinde bile var nfc. belki sana arizali gelmistir. firmayi arasan daha iyi. onvio mu artik markayi yani. nfc varsada cak iade yoksade cak gitsin

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
hocam geçmiş olsun şimdiden kolay gelsin, ama bilerek yapılan birşey bu sadece senin gibi itiraz eden insan az çünkü türkiyede, sebebide basit korkmaları veyada umursamamaları. neden korkuyorlar kendimden örnek vereceğim (çok değişik konular) geçenlerden kitapyurdu diye bir siteden üç kitap sipariş ettim ve parasını sipariş ettiğim anda ödedim. gönderilen kargo firması evde olmama rağmen beni arayıp evde değildiniz diye ve kargoyu gelip almanız lazım dedi laf ettim tehtit edildim kargo çalısanı tarafından sonra firmayı aradım böyle böyle diye yine tehtit edildim sonra iade vermek zorunda kaldım 688 tl 1 ay sonra hesabıma yansıcak. neden uğrasmadıgıma gelirsek işte tehtit çünkü elleri havada tehtit edebiliyorlar artık ve insanlarda korkuyorlar
Para kolay kazanılmıyor. Kaldı ki kolay kazanılıyor olsa bile bu bir insanın keriz olması anlamına gelmez. Dediğin gibi bence de bilerek yanlış bilgi veriyorlar. Üstelik soru cevap kısmında da 2 kişi sormuş NFC özelliği var mı diye. Büyük harflerle evet var diye cevap veriyor satıcı. Zaten ürün bilgilerinde de var olarak gözüküyor

İşin tuhaf tarafı bu telefonun 2 versiyon altındaki Ovion v11 lite marka telefonda NFC var ama bunda yok. 6 bin liralık modelinde var, 12 bin liralık modelinde yok

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,793
8,019
113

ben tel satiyorum xiomi 15 ultra yd

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
335
63

Hepsiburada bu ürünü elbette iade alacak. Fakat durduk yere angarya işler çıkıyor. Olmayan bir özelliği var olarak göstermek düpedüz dolandırıcılık. Şimdi durduk yere ürünü iade et, iade parasının yatmasını bekle. Kim bilir kaç gün sürecek. Sırf yanlış bilgi yüzünden. Yazıklar olsun
Sana dedik tecno camon 30 al dıye

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,565
1,935
113

Hepsiburada bu ürünü elbette iade alacak. Fakat durduk yere angarya işler çıkıyor. Olmayan bir özelliği var olarak göstermek düpedüz dolandırıcılık. Şimdi durduk yere ürünü iade et, iade parasının yatmasını bekle. Kim bilir kaç gün sürecek. Sırf yanlış bilgi yüzünden. Yazıklar olsun
Telefon alırken hepsiburada da yazan özelliği bakıp almaman gerek elli tane teknoloji sitesi 1050 tane bu işi yapan adam var açıp bakacaksın youtube de