Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kime Neye Güveneceğimi Şaşırdım

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Herkese merhaba. Hepsiburada sitesinden Ovion v30 ultra marka telefon sipariş etmiştim. Özellikleri ve fiyatı hoşuma gitti. Ürün bilgileri kısmında da NFC özelliği var yazıyor. Fakat gelin görün ki ürün elime ulaştı ve NFC özelliği falan da yok

Hepsiburada bu ürünü elbette iade alacak. Fakat durduk yere angarya işler çıkıyor. Olmayan bir özelliği var olarak göstermek düpedüz dolandırıcılık. Şimdi durduk yere ürünü iade et, iade parasının yatmasını bekle. Kim bilir kaç gün sürecek. Sırf yanlış bilgi yüzünden. Yazıklar olsun

Son düzenleme:

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,236
1,724
113
Herkese merhaba. Hepsiburada sitesinden Ovion v30 ultra marka telefon sipariş etmiştim. Özellikleri ve fiyatı hoşuma gitti. Ürün bilgileri kısmında da NFC özelliği var yazıyor. Fakat gelin görün ki ürün elime ulaştı ve NFC özelliği falan da yok

Hepsiburada bu ürünü elbette iade alacak. Fakat durduk yere boş yere angarya işler çıkıyor. Olmayan bir özelliği var olarak göstermek düpedüz dolandırıcılık. Şimdi durduk yere ürünü iade et, iade parasının yatmasını bekle. Kim bilir kaç gün sürecek. Sırf yanlış bilgi yüzünden. Yazıklar olsun
Aynen buraya yazdigin gibi tuketici haklarina yaz mmahkeme acilsin birazda durumu abart zararini fazlasiyka karsilamak zorunda kalsinlar.

mirom34

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3
0
1

Hepsiburada bu ürünü elbette iade alacak. Fakat durduk yere boş yere angarya işler çıkıyor. Olmayan bir özelliği var olarak göstermek düpedüz dolandırıcılık. Şimdi durduk yere ürünü iade et, iade parasının yatmasını bekle. Kim bilir kaç gün sürecek. Sırf yanlış bilgi yüzünden. Yazıklar olsun

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Aynen buraya yazdigin gibi tuketici haklarina yaz mmahkeme acilsin birazda durumu abart zararini fazlasiyka karsilamak zorunda kalsinlar.
İade talebi oluşturdum. Adresimden teslim alacaklar. Fakat gene de insanın sinirini bozuyor. Olmayan bir özelliği ne diye var olarak gösteriyorlar ki. Satıcı ne zannediyor. Aldıysa iade etmez katlanır falan mı. 2025 yılında NFC özelliği olmayan telefonu ne yapayım ben. Alenen dolandırıcılık bu

Durduk yere şimdi ürün iade parasını bekle. İade almayacaklarını zannetmiyorum fakat almazlarsa dediğin gibi yapacağım zaten. Adi şerefsizler. Hepsiburada sitesine güvendik aldık yalan çıktı

Hasangs7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
665
60
28
Haberleri var zaten bilerek yapıyorlar

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,854
7,530
113
Kral sana dedik ama dinletemedik. Sen bosver nfcyi o islemciye sahip bi telefondan tek beklenti nfc mi. Alsana yurt disi redmi note 13 pro + bak keyfine ya

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Haberleri var zaten bilerek yapıyorlar
İade almazlarsa tüketici haklarına dilekçe yazacam. İşin oraya geleceğini zannetmiyorum. Umarım da gelmez. Yanlış ürün bilgisi veriliyor ve buna tüketicinin razı gelmesi bekleniyor resmen. Şaka gibi

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,236
1,724
113
İade talebi oluşturdum. Adresimden teslim alacaklar. Fakat gene de insanın sinirini bozuyor. Olmayan bir özelliği ne diye var olarak gösteriyorlar ki. Satıcı ne zannediyor. Aldıysa iade etmez katlanır falan mı. 2025 yılında NFC özelliği olmayan telefonu ne yapayım ben. Alenen dolandırıcılık bu

Durduk yere şimdi ürün iade parasını bekle. İade almayacaklarını zannetmiyorum fakat almazlarsa dediğin gibi yapacağım zaten. Adi şerefsizler. Hepsiburada sitesine güvendik aldık yalan çıktı
Kral iade almak zorunda, istersen yarin sabah iade olsun. Bu tamamen dolandiricilik, ahlak eksikligi. Sen bu isin pesinde dussen avukat tanidik varsa guzel bir dava acsan belki tahmin edemeyecegimiz bir sonuc bile cikabilir senin lehine. Orjinal satici hepsi buradaysa ayri guzel olur ama farkli bir satici da olsa hepsiburada bunu kontrol etmeli ki musteri magdur olmasin. Seni bugun magdur ettiler belki sen bugun seyehata cikcaksin ve bu telefona ihtiyacin vardi. Belki bu telefonla is yapcaktin bugun ama onlarin isguzarligindan ekmeginden oldun. Sen bu isin pesini birakma ki ahlaksizliklarinin bedelini odesinler. Benim buyuk bir twitter sayfam var, aynisi basima gelse twitterda paylasir rezil ederdim bunlari.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,444
5,704
113
trendyoldan saat aldım bende resimdekinin tam tersi saat geldi direk geri iade bunlar mılleti keriz sanıyo galiba denetimde yok şikayet etsen bi ton iş

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,306
1,894
113
Bence en iyisi sağlam bir bayiye gidip telefon seçmek internet üzerindeki her ürün sahte cikiyor

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,178
6,007
113
Normalde telefonun ozelliklerinde nfc var yaziyor. O telefonda mi sikinti var acaba yoksa bu markadaki hic bir telefonda bu ozellik yok mu ki

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Kral sana dedik ama dinletemedik. Sen bosver nfcyi o islemciye sahip bi telefondan tek beklenti nfc mi. Alsana yurt disi redmi note 13 pro + bak keyfine ya
Arkadaş sorun ürünün dandik olup olmadığı değil ki. Hepsiburada sitesinde ürün bilgilerinde NFC var yazıyor. Ama yok. Sinir bozucu olan bu

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Bence en iyisi sağlam bir bayiye gidip telefon seçmek internet üzerindeki her ürün sahte cikiyor
Bir de marka alışveriş siteleri bunlar. Hepsiburada falan. Diğerlerini sen düşün artık. Ama mike mike iade alacaklar

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,854
7,530
113
Arkadaş sorun ürünün dandik olup olmadığı değil ki. Hepsiburada sitesinde ürün bilgilerinde NFC var yazıyor. Ama yok. Sinir bozucu olan bu
Tmda kardesim daha iyi alternatifler sunuluyor onlari dikkate alsan daha iyi olur ve basin agrimaz. Emin ol nfc olsa dahi isini gormezdi. Birazcik donanim bilgisi o cihazın o markanin yanindan gecilmeyecegine isaret eder.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Normalde telefonun ozelliklerinde nfc var yaziyor. O telefonda mi sikinti var acaba yoksa bu markadaki hic bir telefonda bu ozellik yok mu ki
Babama Ovion v11 lite almıştım ve o telefonda NFC var. Bu benim aldığım o telefonun 2 üst versiyonu fakat NFC yok. Hepsiburada sitesinde var yazıyor ama yok

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,408
3,134
113
Tmda kardesim daha iyi alternatifler sunuluyor onlari dikkate alsan daha iyi olur ve basin agrimaz. Emin ol nfc olsa dahi isini gormezdi. Birazcik donanim bilgisi o cihazın o markanin yanindan gecilmeyecegine isaret eder.
Babama o telefonun 2 alt modelinden aldım ama telefonda NFC var. Bunda var yazmasına rağmen yok. Telefon elime geçince ben de şaşırdım

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
375
83

Kral marka modele baktım epeycom da da var olarak gözüküyor ki yeni model bi telefonsa olmamasına imkan yok. eğer varsa kendine boşuna iş çıkartacaksın. emin olmadan iade etme.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,178
6,007
113
Babama Ovion v11 lita almıştım ve o telefonda NFC var. Bu benim aldığım o telefonun 2 üst versiyonu fakat NFC yok. Hepsiburada sitesinde var yazıyor ama yok
Anladim.Ben hic nfc li telefon kullanmadigim icin pek anlamiyorum. Farklı sitelerden de ozelliklerine baktim, hepsinde de nfc var yaziyor. Acaba yok mu yoksa var ama okumuyor mu onu merak ettim. Yok diyorsan hic yoktur o zaman.