- 2,650
- 2,077
- 113
Dostlar var mı önerisi olan şu Nisan ayına iyi bir kilo ile girip spora başlayayım şuan 67. 75 80 olsam yeter be
Sabah sırkelı lımonlu ılık su ıc ekmek yeme yuruyus yap bıttı gıttıDostlar var mı önerisi olan şu Nisan ayına iyi bir kilo ile girip spora başlayayım şuan 67. 75 80 olsam yeter be
sana yemin ediyorum bendede tam tersi. 87 kilo felandim son 1 ayda 96 oldum acil 75 70 kilo olmam lazim sende kilo almaya calisiyorsun vay mk herkesin ayri derdi varDostlar var mı önerisi olan şu Nisan ayına iyi bir kilo ile girip spora başlayayım şuan 67. 75 80 olsam yeter be
meto kilo almaya calisiyor yanliz senin bu sekilde kilo verirSabah sırkelı lımonlu ılık su ıc ekmek yeme yuruyus yap bıttı gıttı
Ben vermek ıstıyot sandomsana yemin ediyorum bendede tam tersi. 87 kilo felandim son 1 ayda 96 oldum acil 75 70 kilo olmam lazim sende kilo almaya calisiyorsun vay mk herkesin ayri dersi var![]()
Öldürecek misin adam zaten zayıfmis kilo almak istiyorSabah sırkelı lımonlu ılık su ıc ekmek yeme yuruyus yap bıttı gıttı
tamam önerini ben degerlendirecemBen vermek ıstıyot sandom
Altına sıcarsınSporcuym kilo almak istiyorsan en kolay yolu ye iç yat tuvalet yapma 1 hafta 2 kilo alirsin 1 ayda 5 kilo. .d
Vermek istiyorsan yaz tanıdık var aktifBen vermek ıstıyot sandom
vallahi dogru en buyuk örnek benim yiyorum iciyorum uzaniyorum oturuyorum uyuyorum. 1 ayda 9 kilo aldimSporcuym kilo almak istiyorsan en kolay yolu ye iç yat tuvalet yapma 1 hafta 2 kilo alirsin 1 ayda 5 kilo. .d
Abur cubura abanıp yağlandırma vücudunu. Protein ağırlıklı beslen. Aldığın kaloriden daha azını yak. Zaten kilo alırsınDostlar var mı önerisi olan şu Nisan ayına iyi bir kilo ile girip spora başlayayım şuan 67. 75 80 olsam yeter be
nasil yani 😁 😁 😁 vermek istiyormusun meto @Metings1905Vermek istiyorsan yaz tanıdık var aktif
Kahvaltı kötü onun harici iyi sayılır. Yumurtaya tahammül edemiyorum özellikle haşlanmışaBeslenmen nasıl dost
değişik bir öneri olmuşosbiri bırak
tam anlayamadım kilo almak mı istiyorsun ?Dostlar var mı önerisi olan şu Nisan ayına iyi bir kilo ile girip spora başlayayım şuan 67. 75 80 olsam yeter be
fazla zayıf o yüzden asdadasd belirtilerinden biridir aşırı zayıflardadeğişik bir öneri olmuş