Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kilo Alma Sorunu

olcaypp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
278
235
43
Hergün 10 bin adım atman lazım detoks yapıcan şekeri ve ekmeği komple hayatından çıkarıcan ve sporda sadece kardiyo çalışma ağırlıkla beraber dengeli yap sabahleyin aç karınla elma sirkesiyle suyu karıştır bir çay bardağı her sabah

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,323
8,582
113
Hergün 10 bin adım atman lazım detoks yapıcan şekeri ve ekmeği komple hayatından çıkarıcan ve sporda sadece kardiyo çalışma ağırlıkla beraber dengeli yap sabahleyin aç karınla elma sirkesiyle suyu karıştır bir çay bardağı her sabah
Böyle yapsın da 50 kiloya mı düşsün adam almaya çalışıyorum demiş

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,650
2,077
113
Dost kilo almak istiyorum ben

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,779
8,011
113
kilo almaninda yöntemleri farkli ye ic yat seklinde kilo alirsa sağliksiz olur. dengeli beslenme ile kilo almak lazim

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,664
1,654
113
Bunun için ilk önce dahiliye gitmeni onlar yönlendirmese bile endokrin hocalarına görünmeni tam kan testlerini yaptırmanı öneririm. Kilo alıp vermek kan değerleriyle karar veriliyor burada ki tavsiyelere takılma sağlık her şeyden önce önemlidir.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Kahvaltı kötü onun harici iyi sayılır. Yumurtaya tahammül edemiyorum özellikle haşlanmışa
Kimyon at ye bir şey olmaz
Bende zayıfım boya göre
İyi beslenince topluyorsun yani dediğin süreye kadar öğünlerde protein ağırlıklı gidersen her türlü alırsın gel gelelim protein ağırlıklı beslenmek maliyetli etini balığını yumurtanı yiyeceksin
Ee stres kilo almaya engel oluyor hele ki bünyen yediğini yakıyorsa
Zaten kumar oynuyoruz bir stres var proteine verdiğin parayı kafaya takarsan yine bir cacık olmaz dost

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,779
8,011
113
tmm dost bunlari ben degerlendircem. arkadas kilo almak istiyor.

Dino2106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,835
830
113
bende fazladan bi 15 kilo var knk vereyim sana valla büyük bir dertten kurtarırsın beni de

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,650
2,077
113
Kimyon at ye bir şey olmaz
Bende zayıfım boya göre
İyi beslenince topluyorsun yani dediğin süreye kadar öğünlerde protein ağırlıklı gidersen her türlü alırsın gel gelelim protein ağırlıklı beslenmek maliyetli etini balığını yumurtanı yiyeceksin
Ee stres kilo almaya engel oluyor hele ki bünyen yediğini yakıyorsa
Zaten kumar oynuyoruz bir stres var proteine verdiğin parayı kafaya takarsan yine bir cacık olmaz dost
Güzel bir beslenme programıyla yapılır dediklerin dost. Para meselesini dert etmem

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,323
8,582
113
Aldığın kaloriyi yaklaşık olarak hesapla yediklerinden. 2500e yakın alman lazım. Google dan bmr ye bak boy kilona göre. Vüvudun senin 1600e yakın yakıyodur. Hafif sporla ve günlük rutininle 2000 yakarsın 500 kalori fazlan olur. 2 haftada 1 kilo alırsın bu şekilde zaten. Artık dengeyi sen günden güne daha iyi ayarlarsın zaten

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Güzel bir beslenme programıyla yapılır dediklerin dost. Para meselesini dert etmem
Ben 3 ay beslendim hep sabah kavurmalı kaşarlı avokadolu dost 400 tl ile uyanıyorduk
Öğlen acıktığım gibi canım ne isterse akşamda baba bir ızgara balık çupra genelde
Böyle iyi kilo almıştım fittim yani şimdi zayıfız
Maddi durumun iyiyse ye alırsın kilo
Tatlı falan boş iş arada keyif işi önemli olan et balık bakliyat salata bunları tüketmek

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,259
14,233
113
198 boy 91 kiloydm 87 88 e düştm cicibebe süt yap ye 1 haftaya farkı görürsün zayifladim biraz cok sigara iciyorz 85 falanımdır suan

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,090
6,238
113
Yulaf ve baklagiller fasulye prinç pilavı, haşlanmış yumurta tüket 2 aya 75 olursun, tabi bunlar sende yağ kütlesi oluşturur düzenli bir spor programı ile hacim ve kütle kazanabilirsin imkan varsa protein tozu al suplerm'den ha bide geceleri şeytana uyma mitap düşer kalori kaybı 😃