- 2,650
- 2,077
- 113
Evettam anlayamadım kilo almak mı istiyorsun ?
Evettam anlayamadım kilo almak mı istiyorsun ?
Kilo verme aşamasında lazım o. Sen almaya çalışıyosan haşlanmış yumurta ile işin yokKahvaltı kötü onun harici iyi sayılır. Yumurtaya tahammül edemiyorum özellikle haşlanmışa
Vermiş sanırımnasil yani 😁 😁 😁 vermek istiyormusun meto @Metings1905
Böyle yapsın da 50 kiloya mı düşsün adam almaya çalışıyorum demişHergün 10 bin adım atman lazım detoks yapıcan şekeri ve ekmeği komple hayatından çıkarıcan ve sporda sadece kardiyo çalışma ağırlıkla beraber dengeli yap sabahleyin aç karınla elma sirkesiyle suyu karıştır bir çay bardağı her sabah
Dost kilo almak istiyorum benHergün 10 bin adım atman lazım detoks yapıcan şekeri ve ekmeği komple hayatından çıkarıcan ve sporda sadece kardiyo çalışma ağırlıkla beraber dengeli yap sabahleyin aç karınla elma sirkesiyle suyu karıştır bir çay bardağı her sabah
Neden yumurta önemli değil mi kilo alma aşamasındaKilo verme aşamasında lazım o. Sen almaya çalışıyosan haşlanmış yumurta ile işin yok
Bunun için ilk önce dahiliye gitmeni onlar yönlendirmese bile endokrin hocalarına görünmeni tam kan testlerini yaptırmanı öneririm. Kilo alıp vermek kan değerleriyle karar veriliyor burada ki tavsiyelere takılma sağlık her şeyden önce önemlidir.
Kimyon at ye bir şey olmazKahvaltı kötü onun harici iyi sayılır. Yumurtaya tahammül edemiyorum özellikle haşlanmışa
tmm dost bunlari ben degerlendircem. arkadas kilo almak istiyor.Hergün 10 bin adım atman lazım detoks yapıcan şekeri ve ekmeği komple hayatından çıkarıcan ve sporda sadece kardiyo çalışma ağırlıkla beraber dengeli yap sabahleyin aç karınla elma sirkesiyle suyu karıştır bir çay bardağı her sabah
Proteini yüksek kalorisi düşük. 10 tane falan yemiyosan bi işine yaramaz. Kır 2 yumurta yağa ye kalorisi fazla olsun daha iyiNeden yumurta önemli değil mi kilo alma aşamasında
Güzel bir beslenme programıyla yapılır dediklerin dost. Para meselesini dert etmemKimyon at ye bir şey olmaz
Bende zayıfım boya göre
İyi beslenince topluyorsun yani dediğin süreye kadar öğünlerde protein ağırlıklı gidersen her türlü alırsın gel gelelim protein ağırlıklı beslenmek maliyetli etini balığını yumurtanı yiyeceksin
Ee stres kilo almaya engel oluyor hele ki bünyen yediğini yakıyorsa
Zaten kumar oynuyoruz bir stres var proteine verdiğin parayı kafaya takarsan yine bir cacık olmaz dost
Ben 3 ay beslendim hep sabah kavurmalı kaşarlı avokadolu dost 400 tl ile uyanıyordukGüzel bir beslenme programıyla yapılır dediklerin dost. Para meselesini dert etmem
Hocam bende 70 den 80 90 at çıkayım dedim 88 oldum şimdi 5 kg veremiyorum 😂😂Dostlar var mı önerisi olan şu Nisan ayına iyi bir kilo ile girip spora başlayayım şuan 67. 75 80 olsam yeter be
Sabahları can bebe tüket öğlen fazla yüklenme akşam abanaDostlar var mı önerisi olan şu Nisan ayına iyi bir kilo ile girip spora başlayayım şuan 67. 75 80 olsam yeter be