- 111,448
- 84,179
- 113
Aşkın Olayım
a hiç te keyifliyd değilizEkli dosyayı görüntüle 825924Ekli dosyayı görüntüle 825925
Ruh haline göre paylaşım yapabilirsiniz söz şiir şarkı hadi bakalım..
🧐
Dilime dolandı kaç gündür şu şarkı reis çok sade ve huzur verici bir parça 😍
Bir Hadise Var 🧐
kayıp ne kadar ki bu kadar mutsuz oldun ?Hapı yuttuk öyleyse
Mutsuzluğun ana nedeni maddi kayıp değil kikayıp ne kadar ki bu kadar mutsuz oldun ?
mutsuzluk aslında bir yanılsamadır hocam aynı mutlulugunda bir yanılsama olması gibi. önemli olan huzuru aramak. hayat sadece siyah,beyaz yada mutlu ve mutsuzluktan olusmuyor. hayat rengarenk ve o renkleri seçen biziz yani mutsuzlugunun ana kaynagı aslında senin mutsuz olmak istemen ve bunun için buraya gelip mutsuzlugunu paylaşman. evet hepimizin mutsuz yada mutlu oldugu günlerimiz oluyor ama işte yanılsama geçici bunlar yani o kadar takma mutsuzlugu kafana huzur buldugun bir düsünce bile seni o mutsuzluktan cıkartabilirMutsuzluğun ana nedeni maddi kayıp değil ki
hayır hocam zihninde yıkman gereken bir şey değil bu yanılsama beynin o anki hüzüntüyü sana böyle yansıtıyor ama gelip geçici ya söyle anlatayım sana kısadanTanımlamanıza göre mutluluk yada mutsuzluk bizim zihnimizde kurduğumuz duvarlardan bize karşı oluşan yansımalardan ibaret, belki de doğru ama bu sefer de benim için şu mesele devreye giriyor. Benim zihnimde oluşan duvarların hepsi siyah renkte ve mutsuzluk şeklinde. Bunu aksine çevirebilmem için de benim o duvarları yıkmam gerekiyor. Tahminimce o yıkılan duvarların enkazının altında kalırım