http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Keyfimiz Paşada Yok 🧐

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,436
84,176
113

Bir Gülü Sevdim 😇

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,484
494
83
Kazanırsan kahramansın.. Kaybedersen hain..

Kurtlar vadisi

dost33200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,463
704
113
Keyifmi kaldı başkanım 2.3 günde bir engel yiyoruz 😵‍💫🧐

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,436
84,176
113

Seni Düşündüm 🌹

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
1,303
113
Mutsuzluğun ana nedeni maddi kayıp değil ki
mutsuzluk aslında bir yanılsamadır hocam aynı mutlulugunda bir yanılsama olması gibi. önemli olan huzuru aramak. hayat sadece siyah,beyaz yada mutlu ve mutsuzluktan olusmuyor. hayat rengarenk ve o renkleri seçen biziz yani mutsuzlugunun ana kaynagı aslında senin mutsuz olmak istemen ve bunun için buraya gelip mutsuzlugunu paylaşman. evet hepimizin mutsuz yada mutlu oldugu günlerimiz oluyor ama işte yanılsama geçici bunlar yani o kadar takma mutsuzlugu kafana huzur buldugun bir düsünce bile seni o mutsuzluktan cıkartabilir

mustafaaam

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
28
7
3
Tanımlamanıza göre mutluluk yada mutsuzluk bizim zihnimizde kurduğumuz duvarlardan bize karşı oluşan yansımalardan ibaret, belki de doğru ama bu sefer de benim için şu mesele devreye giriyor. Benim zihnimde oluşan duvarların hepsi siyah renkte ve mutsuzluk şeklinde. Bunu aksine çevirebilmem için de benim o duvarları yıkmam gerekiyor. Tahminimce o yıkılan duvarların enkazının altında kalırım

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
1,303
113
Tanımlamanıza göre mutluluk yada mutsuzluk bizim zihnimizde kurduğumuz duvarlardan bize karşı oluşan yansımalardan ibaret, belki de doğru ama bu sefer de benim için şu mesele devreye giriyor. Benim zihnimde oluşan duvarların hepsi siyah renkte ve mutsuzluk şeklinde. Bunu aksine çevirebilmem için de benim o duvarları yıkmam gerekiyor. Tahminimce o yıkılan duvarların enkazının altında kalırım
hayır hocam zihninde yıkman gereken bir şey değil bu yanılsama beynin o anki hüzüntüyü sana böyle yansıtıyor ama gelip geçici ya söyle anlatayım sana kısadan

mutsuzsun ve açtın bir film izliyorsun o filmde bir sahnede seni güldüren yada ulan ne hayatlar var benimkide mutsuzlukmu dediğin an mutsuzluk bitiyor ve mutlu oluyorsun gelip geçici bu iki kavram onu demeye calısıyorum yani yıkmana gerektiren birşey yok. huzur önemli olan sana sunu sorayım su an bulundugun nerdesin bilmiyorum bulundugun alanda huzurlumusun önemli olan bu