Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Keşke Bu Kararı Daha Erken Alsaydım Yazık Gerçekten

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,361
11,465
113
Etkinlik yapınca geri açarsın dost. Kumarbazın tövbesi bonusu görünceye kadar

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Bunların isimler fake, gide gide kendine Yalan ismini mi seçmiş?

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
siteye duygu sömürüsü yapip yemeyince yazık diye konu acmissin kanka ne bekliyordun vbet tüm islemlerini durdurup ermenistanda bayrakları yariya indirip sana geri dön diye yalvarmasini mi. siz kendi acinizdan düşünüyorsunuz bi siz varmışsınız gibi. adamin yüz binlerce üyesi var allasen seni neden umursasin aksine iyi kerizin parasini yedik yedik gitti der gecer. hesabı kapattırmadan yatırımı kestin mi başlardi 2 hafta sonra mail atmaya. hesabina popok bonus ekledik hesabına 50 fs ekledik diye. vbetin zaten genel olarak bonus sistemi boktan gerci de yapacak bişey yok.

Haisenberq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
338
140
43
tabi artık karınları doydu belli bi üye sayısına ulaştılar çakal oğlu çakallar kapatırlar tabi artık dokanmaz

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
Geçenlerde biri Vbete bonus eklemezseniz hesabımı kapatın diye rest çekmiş onlar da direk hesabini kapatmışlar vbet hesabımı kapattı diye agliyordu burda

Kaygusuz07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
988
399
63
Son 3, 4 aydir iyice berbatlaşti eskiden 2 3 yatırıma 1 çekim yapardık şimdi çok şükür hep yatırıyoruz çekim sıfır

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
smsle doğrulama aktif ettim, aynen bu şekilde kapattım. hattı da iptal ettirdim. O şekilde açtırma zahmetinden kaçtım. Yoksa canlıya yazıp açtırıyodum :D 1dkda açıyolar zaten.

Vbet en iyi özelliği hızlı hesap kapatıp açma...

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,000
944
113
Kral böyle radikal karar almaya seni iten gerçek sebep nedir?

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Kardeş bu siteyi kullananları anlamiyorum zaten ben iyilik akımı yok kayıp bonusu yok hiç bişey yok sitede neden burası? Diğer betcoo siteler %20 kayıp veriyor yatırıma ek fs var çark var neden illa vbet hiç bişey yok sitede.bi bildiğiniz varsa bizede soyleyin
Yok valla reis bana sürekli bonus ekliyorlar sağolsun Vbet iyidir.

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Yok valla reis bana sürekli bonus ekliyorlar sağolsun Vbet iyidir.
Bana da sürekli ekliyor. 250 tl popok bonusu. Dün çevrimi tamamlayabildim 1100 tl kaldı zaten maks 1250 geçiyo ana paraya. 1000 e düzeltiyim derken 1650 oldu çektim. Sonra 150 yatırdım onu da 1 k yaptım hemen popokta biraz daha oynadım 500 çektim. Yani 0 tl iken 2 k olmuş olduk.

Ygtesr21

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
22
8
siteye duygu sömürüsü yapip yemeyince yazık diye konu acmissin kanka ne bekliyordun vbet tüm islemlerini durdurup ermenistanda bayrakları yariya indirip sana geri dön diye yalvarmasini mi. siz kendi acinizdan düşünüyorsunuz bi siz varmışsınız gibi. adamin yüz binlerce üyesi var allasen seni neden umursasin aksine iyi kerizin parasini yedik yedik gitti der gecer. hesabı kapattırmadan yatırımı kestin mi başlardi 2 hafta sonra mail atmaya. hesabina popok bonus ekledik hesabına 50 fs ekledik diye. vbetin zaten genel olarak bonus sistemi boktan gerci de yapacak bişey yok.
Hayır kardeşim ne alakası var birdaha bu siteyle ilişkim olmayacak emin olabilirsin tepkimi göstermek istedim belki başkalarıda bj durumdan muzdariptir onlarda kurtulur

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,524
5,104
113
Ne karar aldı diye merak ettim okuyunca hayattan sogudum :D

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
655
113
Hiç tereddüt etmeden kapatmışlar helal valla diğerleri 60 gün girme şunu yap bunu yap

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Hastayım şu maillere :D Bonus eklerseniz devam etcem demenin subliminal hali

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
89
28
Vbet kadar ödemeyen site görmedim. Slot asla oynanmaz.. idda için iyi site.