- 16,359
- 11,463
- 113
Etkinlik yapınca geri açarsın dost. Kumarbazın tövbesi bonusu görünceye kadar
Vay qm ccklri dememiş gelin size bonus ekleyelim gamsız gerçekten bu durum üzücü
Genelde 2-3 ay girmeyin otomatik hesabınız sılınecektır dıyolar sabit😀Valla hicbirine kapattiranadim ben ozellikle sponsor var bikactane naptiysam kapatmadilar
Efendim kapatmayın size 100 frebet ekleyeyim 3 maç 1.90 oran 250 yap 100 yatır 50 çek
Valla yalanGenelde 2-3 ay girmeyin otomatik hesabınız sılınecektır dıyolar sabit😀
Yok valla reis bana sürekli bonus ekliyorlar sağolsun Vbet iyidir.Kardeş bu siteyi kullananları anlamiyorum zaten ben iyilik akımı yok kayıp bonusu yok hiç bişey yok sitede neden burası? Diğer betcoo siteler %20 kayıp veriyor yatırıma ek fs var çark var neden illa vbet hiç bişey yok sitede.bi bildiğiniz varsa bizede soyleyin
Bana da sürekli ekliyor. 250 tl popok bonusu. Dün çevrimi tamamlayabildim 1100 tl kaldı zaten maks 1250 geçiyo ana paraya. 1000 e düzeltiyim derken 1650 oldu çektim. Sonra 150 yatırdım onu da 1 k yaptım hemen popokta biraz daha oynadım 500 çektim. Yani 0 tl iken 2 k olmuş olduk.Yok valla reis bana sürekli bonus ekliyorlar sağolsun Vbet iyidir.
Bugüne dek bütün canlı destek ekibiyle hep saygılı konuştum 10 yıldır oynarımHesap kapatma talebine "iletişimin kesilmesi için teşekkür ederim" icerikli mail aldıysan öncesinde canlı destekle nasıl iletişim kurdugun merak uyandırıyor açıkçası.
Hayır kardeşim ne alakası var birdaha bu siteyle ilişkim olmayacak emin olabilirsin tepkimi göstermek istedim belki başkalarıda bj durumdan muzdariptir onlarda kurtulursiteye duygu sömürüsü yapip yemeyince yazık diye konu acmissin kanka ne bekliyordun vbet tüm islemlerini durdurup ermenistanda bayrakları yariya indirip sana geri dön diye yalvarmasini mi. siz kendi acinizdan düşünüyorsunuz bi siz varmışsınız gibi. adamin yüz binlerce üyesi var allasen seni neden umursasin aksine iyi kerizin parasini yedik yedik gitti der gecer. hesabı kapattırmadan yatırımı kestin mi başlardi 2 hafta sonra mail atmaya. hesabina popok bonus ekledik hesabına 50 fs ekledik diye. vbetin zaten genel olarak bonus sistemi boktan gerci de yapacak bişey yok.