Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe de 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
O bu değilde Liverpool isaki falan almış heralde BJK min rekoru biz kircaz 9/0 yükleniyor 🙂
Yok be kanka bugun derbiyi 90 dk izledim son 20 dk hariç çöp gibi top.oynadilar eski liverpolda yok zaten City bitik umarim iyi sonuclar alir Galatasaray lig baska avrupa baska sonucta ulkemizi temsil ediyor her takim armamiz icin çok kötü kura cekti ama nasip ama Galatasaray bir tane orta sahaya transfer yapmaliydi

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
709
93
Şuan biz Mert hakan ceksek aynı işte aw
mert hakan dediginiz adamın kadıköy galibiyetinden sonra yöneticiye attıgı sesli mesaj var ag ellerinde hiçbir şey kalmadı kuduruyorlar diye.
futbol bu gözde bu kadar büyütmeye gerek yok parayı kim veriyorsa orada oynarlar.
Keremin gelmesini ben de istemiyordum ama madem geldi destekleyecegiz çubukluyu giyecek adam sonucta.
Benfica macında rövanşta da adam cıktı aslanlar gibi oynadı golünü attı 1 asisti yalandan iptal edildi. profesyonelligini buradan da görebiliriz cocugun.

adam hem sprinter, hem bitiriciligi var, hem orta yapıyor hem driblingi iyi üstüne üstlük adam Türk. yapılabilecek en iyi transferlerden birisini yaptı fenerbahce

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
Yok be kanka bugun derbiyi 90 dk izledim son 20 dk hariç çöp gibi top.oynadilar eski liverpolda yok zaten City bitik umarim iyi sonuclar alir Galatasaray lig baska avrupa baska sonucta ulkemizi temsil ediyor her takim armamiz icin çok kötü kura cekti ama nasip ama Galatasaray bir tane orta sahaya transfer yapmaliydi
Galatasaray çok şeyi yanlış yaptı da bakma işte ali koç bu kadar başarısız olduğu için dursun özbek başarılı gibi göründü al birini vur ötekine

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
Ligin kalitesi iyice düştü eskiden Osmanlı falan gruplardan nagmalup lider çıkıyordu Sivas falan iyi işler yapıyordu bugün Gençlerbirliği maçını izledim amatör takım gibi zor daha bu lige Avrupa kupası falan hayal

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,512
9,390
113
Galatasaray , Uefa Champions League Scores
%100 Fixed

Galatasaray 3 - 3 Liverpool
Man.City 5 - 1 Galatasaray
E.Frankfurt 3 - 2 Galatasaray
Galatasaray 3 - 0 Atletico Madrıd
Galatasaray 1 - 1 Bodo / Glımt
Fc Ajax 3 - 1 Galatasaray
Monaco 1 - 5 Galatasaray
Galatasaray 3 - 0 Unıon SG

GALATASARAY 11 puan toplayarak 24’e Giremez ve CL’ye veda eder.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Ligin kalitesi iyice düştü eskiden Osmanlı falan gruplardan nagmalup lider çıkıyordu Sivas falan iyi işler yapıyordu bugün Gençlerbirliği maçını izledim amatör takım gibi zor daha bu lige Avrupa kupası falan hayal
Aynen kanka gençlerbirligi bence küme duser bakma bizim takımda birsey yok

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,640
113
Benficada yıllık 1.7 m euro alıyormuş vergiler hariç. Fenerde kemiksiz 6.5 m euro kazanacak yıllık. Eleştirenlere gülüyordur muhtemelen. O parayı görseler kafayı sıyırır birçoğu çünkü

Futbolculara da ders olsun. İçlerinde bulundukları camiaya şirin gözükmek için rakibe binbir türlü laf ederler ama işler değişince keşke bu kadar holiganlık yapmasaydım diyecekleri zamanlar da gelebilir

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Ali Koç’un ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı acaba? Mourinhonun istediği oyuncuları alıp mourinhoyu kovdu

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Benficada yıllık 1.7 m euro alıyormuş vergiler hariç. Fenerde kemiksiz 6.5 m euro kazanacak yıllık. Eleştirenlere gülüyordur muhtemelen. O parayı görseler kafayı sıyırır birçoğu çünkü

Buradan futbolculara da ders olsun. İçlerinde bulundukları camiaya şirin gözükmek için rakibe bin türlü laf ederler ama işler değişince keşke bu kadar holiganlık yapmasaydım derler
313.064.700,00 Fenerbahçe den kazanacağı para bro

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,640
113
Bunu söyleyen adam şerefli biri olsa bari senin hakemlik döneminide biliyoz bunak ihtiyar
Boşnaklara ganiz hakaret eden Rasim'in arkasında durdu üstelik. Sırf adam Akp'ye yakın diye tek kelime laf edemiyor. Anasına sövse gülüp geçiştirmeye çalışırlar

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,336
2,752
113
Boşnaklara ganiz hakaret eden Rasim'in arkasında durdu üstelik. Sırf adam Akp'ye yakın diye tek kelime laf edemiyor
Ya bunlar ayakcı işte olay olsada komuşsak diye bekliyo bunlar kendi adam mı da millete sallıyo yaptıgı programın rezilligine bak cocuk yapmaz bunların yaptıgını ayakcı tırmakcı bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...