Bol şans kardesSon corinthias maçımız kaldı.
Gelirse 2 kişiye 400er şekilde ulaşırım, haricinde @fearjr1992 dostumuza 1000 lira ateşlerim.
Bol şans kardesSon corinthias maçımız kaldı.
Gelirse 2 kişiye 400er şekilde ulaşırım, haricinde @fearjr1992 dostumuza 1000 lira ateşlerim.
Tefeciye borç takmış diyorlar@sinansrml63 parayi bulmuş galiba bugün hiç görmedim kanka puhhhaa
Sağolasın dostBol şans kardes
Dün Instagram dan yazmış parayı bulunca tatile cikacam diye çıkmış demekki@sinansrml63 parayi bulmuş galiba bugün hiç görmedim kanka puhhhaa
Sinanın üstü yok adam tefeciyi dolandırmışTefeciye borç takmış diyorlar
Yapabilir mi 😀😀Sinanın üstü yok adam tefeciyi dolandırmış
Sinan bu beklerimYapabilir mi 😀😀
Valla sinan yaparTefeciye borç takmış diyorlar
Tefeciler her yerde onu alıyorlarmış 😀😀😀Sinan bu beklerim
Helal dost rakipler çetin işi zorlaştırman rekabeti arttırır puhaha71 dakika 15 saniye kurujj
Dıger hesapla burdadır@sinansrml63 parayi bulmuş galiba bugün hiç görmedim kanka puhhhaa
Kemom gelsinde rol acalim ya sıkıldıkSinan bu beklerim
Kendim sayayım da para geri bana gelsinHelal dost rakipler çetin işi zorlaştırman rekabeti arttırır puhaha
Salise sayan çıkmaz umarım
Hakan var osimhen var artik rollerde odul almak için çok cabalamak lazim baska turlu sira gelmez bize puhhaaHelal dost rakipler çetin işi zorlaştırman rekabeti arttırır puhaha
Salise sayan çıkmaz umarım
Bol şans hocamSon corinthias maçımız kaldı.
Ben ne alaka 😀😀😀Hakan var osimhen var artik rollerde odul almak için çok cabalamak lazim baska turlu sira gelmez bize puhhaa