Demek ki olmayacak4.5 ust orani kapandi
Demek ki olmayacak4.5 ust orani kapandi
Ömer baba bedavaya roll yok anlat bakalım cırcır böceği ile karıcanın hikayesini gece gece keyfimiz yerine gelsinKemom gelsinde rol acalim ya sıkıldık![]()
Hizlisin kanka puhhaa biz senin hızına yetisemiyoruz puhhaaBen ne alaka 😀😀😀
Valla bazen bir rollinge giriyorum hakan Sinan ve osimhen varsa asla şansım yok diyip vazgeçiyorum 😂Hakan var osimhen var artik rollerde odul almak için çok cabalamak lazim baska turlu sira gelmez bize puhhaa
@Fterim1905 onun konusunu hocam bilir puhhaaÖmer baba bedavaya roll yok anlat bakalım cırcır böceği ile karıcanın hikayesini gece gece keyfimiz yerine gelsin
7 senedir forumdayım böyle bişey görmedim dost puhaha ama denenir mantıklıKendim sayayım da para geri bana gelsin
Bol şans dedem yeşillenir inşallahSon corinthias maçımız kaldı.
Gelirse 2 kişiye 400er şekilde ulaşırım, haricinde @fearjr1992 dostumuza 1000 lira ateşlerim.
Sen zaten hiç rollerden odul alamazsin kanka sen bolsans yazıp cik sadece puhhaaValla bazen bir rollinge giriyorum hakan Sinan ve osimhen varsa asla şansım yok diyip vazgeçiyorum 😂
O niyeymis kankam 😂Sen zaten hiç rollerden odul alamazsin kanka sen bolsans yazıp cik sadece puhhaa
Ahmeti unutmuşsun dostValla bazen bir rollinge giriyorum hakan Sinan ve osimhen varsa asla şansım yok diyip vazgeçiyorum 😂
Dede mi, yaşlı mı gösteriyorum elendinBol şans dedem yeşillenir inşallah
EyvahDep favori bı tane atar
Bol şanslar dostum ama 2.2 olduSon corinthias maçımız kaldı.
Gelirse 2 kişiye 400er şekilde ulaşırım, haricinde @fearjr1992 dostumuza 1000 lira ateşlerim.
Olur kankam futbol bu inşallah daha olmaz.Bol şanslar dostum ama 2.2 oldu
Niye genç desem kimse elini öpmez dede desem elini operler birde öyle düşünDede mi, yaşlı mı gösteriyorum elendin
Önemli olan hikaye değil hikayenin nedenidir yiğidimÖmer baba bedavaya roll yok anlat bakalım cırcır böceği ile karıcanın hikayesini gece gece keyfimiz yerine gelsin