- 12,835
- 9,209
- 113
@Mülayim6060 dosta teşekkürler. Ulaşırsak 500ü devredelim.
İlk Adım
İlk Adım
Ekli dosyalar
-
133 KB Görüntüleme: 47
Takip ediyorduk dostİlk adım won. Takip eden yok.Ben de yatıyorum Konu kilit @Shellac.
Burda mısın?Bol şanslar
Buradayız dost neden takip edilmiyor kasa 5k olunca mı gelecek dostlarımız takibeBurda mısın?
Para da beğenmiyorlar artık ya da herkes uyudu. Milwauke bucks 9.5tan 1 verdim çeyrekte gelirse 500ü sana paslarımBuradayız dost neden takip edilmiyor kasa 5k olunca mı gelecek dostlarımız takibe
Ben illegale yatırmıyorum dost o yüzden roll yapamam mülayim yapar rollü bizim yerimizePara da beğenmiyorlar artık ya da herkes uyudu. Milwauke bucks 9.5tan 1 verdim çeyrekte gelirse 500ü sana paslarım
Eniştem hadi bakalım artık sıra sende 🙏🏻Buradayız dost neden takip edilmiyor kasa 5k olunca mı gelecek dostlarımız takibe
Rol yapmak için aldım ben de o yüzden rol açmak zorunlu tamam o zaman reisim saygılar.Ben illegale yatırmıyorum dost o yüzden roll yapamam mülayim yapar rollü bizim yerimize
Bol şanslar 😂😂😂😂😂😂😂@Mülayim6060 dosta teşekkürler. Ulaşırsak 500ü devredelim.
İlk Adım
Bol şansRol yapmak için aldım ben de o yüzden rol açmak zorunlu tamam o zaman reisim saygılar.
12 sayıyla geldi tebriklerPara da beğenmiyorlar artık ya da herkes uyudu. Milwauke bucks 9.5tan 1 verdim çeyrekte gelirse 500ü sana paslarım
Bol bol şanslar@Mülayim6060 dosta teşekkürler. Ulaşırsak 500ü devredelim.
İlk Adım
Gönder yapalım dost mademRol yapmak için aldım ben de o yüzden rol açmak zorunlu tamam o zaman reisim saygılar.
Konuda biz vardık dost bize aktarabilirsin yine sen bilirsin2 adım attım çektim beyler takip eden olmayınca güç içi açarım artık tekrar kusura bakmayın hayırlı sabahlar.