- 12,143
- 6,622
- 113
Karşılıklı gol olur 1 1 biter uzatmada chelsea 2 1 alır diye düşünüyorumChelsa maçı gol olup yağarlar mı dost,,
Karşılıklı gol olur 1 1 biter uzatmada chelsea 2 1 alır diye düşünüyorumChelsa maçı gol olup yağarlar mı dost,,
Sanki 0-0 kokuyor bütün siteler gol oluyor bahsi açıyorChelsa maçı gol olup yağarlar mı dost,,
Diyorsun,,banada sanki 3-5 gol aralığında olur gibi göründüKarşılıklı gol olur 1 1 biter uzatmada chelsea 2 1 alır diye düşünüyorum
Olacak olacak Demekki bir şeyler ters gitmiş ilham gelmiyor olabilir Kokan adam Yaşlı koca karı Minibüs ve Şiki şiki baba kasetini bulunAbi burda paylaşmadığım zaman tutturuyorum ne zaman burda paylaşsam yatıyorum rolü de kısa tutuyorum maksat paramız geçsin diye ama bi şekilde mucize kayıplar bizi buluyor 😅
Birazdanda bana mazlumu getirin dersın,,Olacak olacak Demekki bir şeyler ters gitmiş ilham gelmiyor olabilir Kokan adam Yaşlı koca karı Minibüs ve Şiki şiki baba kasetini bulun
2 3 gol aralığı benceDiyorsun,,banada sanki 3-5 gol aralığında olur gibi göründü
Tmm dost,,bakalımm2 3 gol aralığı bence
2 den 0 ya da 1 den 0 benim fikrikTmm dost,,bakalımm
Fikrim2 den 0 ya da 1 den 0 benim fikrik
Mantıklı,,2 den 0 ya da 1 den 0 benim fikrik
Bol şansGelirse 3 kişi 300