- 10,673
- 6,465
- 113
Öyle yapayım kanka tamamdır.Kanka arka planda oyna gelme bursya kazanırsan yazarsın
Öyle yapayım kanka tamamdır.Kanka arka planda oyna gelme bursya kazanırsan yazarsın
Aramızda ki cenabet kim gusül abdestini yanlış mı alıyor neAbi forumda kupon tutturamıyorum şaka gibi 😅 gene olmadı kusura bakmayın.
Abi burda paylaşmadığım zaman tutturuyorum ne zaman burda paylaşsam yatıyorum rolü de kısa tutuyorum maksat paramız geçsin diye ama bi şekilde mucize kayıplar bizi buluyor 😅Aramızda ki cenabet kim gusül abdestini yanlış mı alıyor ne
Ben sonradan geldim ,yokken de yatmisti benim olma ihtimalim yokAramızda ki cenabet kim gusül abdestini yanlış mı alıyor ne
Site sahibi olabilir, hep üyeleri mi suclayacagizAbi burda paylaşmadığım zaman tutturuyorum ne zaman burda paylaşsam yatıyorum rolü de kısa tutuyorum maksat paramız geçsin diye ama bi şekilde mucize kayıplar bizi buluyor 😅
Vay bee,,kötü olmuş ya genee dostBen sonradan geldim ,yokken de yatmisti benim olma ihtimalim yok![]()
Bol sansGelirse 3 kişi 300
Kolayı var arka planda kendin oyna burada sadece dağıtım konusu açAbi burda paylaşmadığım zaman tutturuyorum ne zaman burda paylaşsam yatıyorum rolü de kısa tutuyorum maksat paramız geçsin diye ama bi şekilde mucize kayıplar bizi buluyor 😅
Birazda futboldan denesene dost,,belliki basket yaramıyor sana,,Abi burda paylaşmadığım zaman tutturuyorum ne zaman burda paylaşsam yatıyorum rolü de kısa tutuyorum maksat paramız geçsin diye ama bi şekilde mucize kayıplar bizi buluyor 😅
Sorma ya sağlık olsun tek iken indallah zararını cikartiyordurVay bee,,kötü olmuş ya genee dost
Ya da metin yokken at hocam bir de böyle deneyelimKolayı var arka planda kendin oyna burada sadece dağıtım konusu aç![]()
Yanş,,hep kayıp hep kayıpSorma ya sağlık olsun tek iken indallah zararını cikartiyordur
Geçmiş olsun dostAbi burda paylaşmadığım zaman tutturuyorum ne zaman burda paylaşsam yatıyorum rolü de kısa tutuyorum maksat paramız geçsin diye ama bi şekilde mucize kayıplar bizi buluyor 😅
Bol şanslarGelirse 3 kişi 300
Sağol dostGeçmiş olsun dost
Chelsa maçı gol olup yağarlar mı dost,,Ya da metin yokken at hocam bir de böyle deneyelim![]()
Gir nerede oynacaksan oyna kazan gel dost cigara lazimSağol dost