http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 1.5 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,526
3,439
113
Beyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
@Kemal34 işine karışmak gibi olmasın @sinansrml63 un de emeği büyük bu rollde , 4 kişi 500 yerine , 5 kişi 400 olsa daha iyi olmaz mı?

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,838
2,250
113
Kemalim gönlü bol adamsın ama suistimale giriyor bu iş artık. Yarısından fazlasını verdin zaten 1.5 başlamıştın
O paraya 5 kişi 500 iyiydi adamı darliyorlar birde bulsa orda silecekler ekstra dm atanlar adamın kazandığı belli

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,375
11,473
113
Vay mqqqq daha para pazarligi var iste bundan kac zamandir rol acmiyorum @Kemal34 🤣🤣

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,838
2,250
113
Vallahi ayıp. Adama hiçbişey kalmadı her seferinde aynı şey
Ben utandım valla adam çalışmıyormuş birde . Kemal34 aklımdasın böyle adamları kazanınca görecem ilk fırsatta . kazancının yarısından fazlasını verdi hepsini isteyecekler nerdeyse ekstracilar

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,337
2,904
113
Ben utandım valla adam çalışmıyormuş birde . Kemal34 aklımdasın böyle adamları kazanınca görecem ilk fırsatta . kazancının yarısından fazlasını verdi hepsini isteyecekler nerdeyse ekstracilar
Kemal benim hep aklımda da kuponlarım tutmuyor 🤧🤧🤧

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,336
4,376
113
👉👑👈

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...