- 4,432
- 2,682
- 113
sinan şansmeleklerinide al gel 15 dkya burda olŞaka yapiyom kesene bereket dm den atma kimseye sakin ha
sinan şansmeleklerinide al gel 15 dkya burda olŞaka yapiyom kesene bereket dm den atma kimseye sakin ha
@Kemal34 işine karışmak gibi olmasın @sinansrml63 un de emeği büyük bu rollde , 4 kişi 500 yerine , 5 kişi 400 olsa daha iyi olmaz mı?Beyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
O paraya 5 kişi 500 iyiydi adamı darliyorlar birde bulsa orda silecekler ekstra dm atanlar adamın kazandığı belliKemalim gönlü bol adamsın ama suistimale giriyor bu iş artık. Yarısından fazlasını verdin zaten 1.5 başlamıştın
Gsye gol attir affedeyimYok bu seferlik kusura bakma hacım. Para kalmadı diyorum hala zorluyon işsizim hacım yapma şunu işte atıyorum normalde biliyorsun
Listeyi ben yapmadım ama Sinan sonradan geldi kardeşim ben doğrucu davutumdur. Ben Sinana olduğu zaman arka çıkıyorum zaten merak etme.@Kemal34 işine karışmak gibi olmasın @sinansrml63 un de emeği büyük bu rollde , 4 kişi 500 yerine , 5 kişi 400 olsa daha iyi olmaz mı?
Vallahi ayıp. Adama hiçbişey kalmadı her seferinde aynı şeyO paraya 5 kişi 500 iyiydi adamı darliyorlar birde bulsa orda silecekler ekstra dm atanlar adamın kazandığı belli
oo roll geliyor sinandanGsye gol attir affedeyim
Sag ol kral gs ye gol attor yeter bana 180 tl miz olur@Kemal34 işine karışmak gibi olmasın @sinansrml63 un de emeği büyük bu rollde , 4 kişi 500 yerine , 5 kişi 400 olsa daha iyi olmaz mı?
Adamsın Sinanım atar inşSag ol kral gs ye gol attor yeter bana 180 tl miz olur
Mal.olmasa gs suan 5.0 di macAdamsın Sinanım atar inş
Eyvallah kral sende oylesinAdamin dibi @bedof34
Listeyi ben yapmadım ama Sinan sonradan geldi kardeşim ben doğrucu davutumdur. Ben Sinana olduğu zaman arka çıkıyorum zaten merak etme.
Ben utandım valla adam çalışmıyormuş birde . Kemal34 aklımdasın böyle adamları kazanınca görecem ilk fırsatta . kazancının yarısından fazlasını verdi hepsini isteyecekler nerdeyse ekstracilarVallahi ayıp. Adama hiçbişey kalmadı her seferinde aynı şey
Kemal benim hep aklımda da kuponlarım tutmuyor 🤧🤧🤧Ben utandım valla adam çalışmıyormuş birde . Kemal34 aklımdasın böyle adamları kazanınca görecem ilk fırsatta . kazancının yarısından fazlasını verdi hepsini isteyecekler nerdeyse ekstracilar