- 1,130
- 333
- 83
Bu bahtaizlikAga gol geldi yattık 🤣
Bu bahtaizlikAga gol geldi yattık 🤣
Gs 2.5 ustte alabilirdn ilk yari ortayaBilbao maçına bir gol daha olur oynayacaktım oran 1 27 idi keşke bekleseydik o maçta gol olur ilk yarıda daha
2 5 üst kalın gelirdi kanka ilk yarı böyle bile bitebilir ben bilbao maçında gol olur tarafındayım.Gs 2.5 ustte alabilirdn ilk yari ortaya
Gs birazdan vitesi düşürür gibi geldi bana çok yüksek başladıGs 2.5 ustte alabilirdn ilk yari ortaya
İlk yariciyim bilirsin kanka 🤣🤣2 5 üst kalın gelirdi kanka ilk yarı böyle bile bitebilir ben bilbao maçında gol olur tarafındayım.
İnşallah 😀Bu maç böyle bitecek beyler salmayın kendinizi
25 e kdr.gol olur macta kardo 🤣Gs birazdan vitesi düşürür gibi geldi bana çok yüksek başladı
2800 iy 2 5 üste atılmazdı kanka o kadar zengin değiliz 🤣İlk yariciyim bilirsin kanka 🤣🤣
Sende bi gol alaydin 🤣🤣2800 iy 2 5 üste atılmazdı kanka o kadar zengin değiliz 🤣
Maçla ilgilenmiyomuş gibi yaparsak 1 1 e bağlarlar belki diye sürekli gs maçı yorumu yapıyorumBu maç böyle bitecek beyler salmayın kendinizi
Bitsin de roll yapalim fennik yokBu maç böyle bitecek beyler salmayın kendinizi
Aynı kanaatteyim ilk yarı böyle bitebilirGs birazdan vitesi düşürür gibi geldi bana çok yüksek başladı