- 9,838
- 2,250
- 113
Bol şanslarBilerek ufak oran oynadım. Maksat rolü tamamlayıp 3 kişiye ulaşalım 2.adım. Ekli dosyayı görüntüle 864362
Bol şanslarBilerek ufak oran oynadım. Maksat rolü tamamlayıp 3 kişiye ulaşalım 2.adım. Ekli dosyayı görüntüle 864362
Gs de asıl sorun 60dan sonra. 2yi 3ü bulamazsa hala zor maçSane böyle oynarsa osimhene attırır 1-2 tane
Oyle deme dun gelmeyen kuponuma bakYok kanka gelir bu.
Kanka ben dün o maçtan kazandım ama 0.5 alt oynadım 2 orandan🤣Oyle deme dun gelmeyen kuponuma bak
Bol şanslarÜç adım, ulaşırsak 3 kişi 500
İlk Adım
Nantes U19, sabah U19 5.5 alt
Gelsin kemalim bi yandan maçı izleyip senin maçları takip ediyorum zaten kendi rollümü saldım 🤣Yok kanka gelir bu.
Eyvahlar olsunOyle deme dun gelmeyen kuponuma bak
Pafos çok sert takım ya gol yemiyor kolay kolayKanka ben dün o maçtan kazandım ama 0.5 alt oynadım 2 orandan🤣
Bende 3.63 den aliyordum sonra pafos atar dedm evin atamayacagini o kdr ii biliyordum ki ki pafos atgi ofsayttan iptal oldu 🤣Kanka ben dün o maçtan kazandım ama 0.5 alt oynadım 2 orandan🤣
Kırmızı kart var kapalı maç olur diye 0. 5 alt almıştımPafos çok sert takım ya gol yemiyor kolay kolay
Bol sansBilerek ufak oran oynadım. Maksat rolü tamamlayıp 3 kişiye ulaşalım 2.adım. Ekli dosyayı görüntüle 864362
1.33 yakışmadı bize kemalim gs iy 1.5 gireydin de 2 işi bi potada eriteydikAga gol geldi yattık 🤣