Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kefil Olunan Borç

Hatice112

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
69
28
Diğer ay öde birşey olmaz en fazla telefon edip dururlar bekle de tarih ver o zaman öde anlaşma yap faizi belki silerler
dün aradım tamamını ödemeniz gerekiyor dediler normal borç 3.750 tl ama 5 yıl ödeme yapmadıgım için 2 katı olmuş

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
ayrı bir icra dosyam var ondan kesiliyor zaten 4 de 1 bir de bu var 7 bin tl borç vergi dairesi bloke koydurdu hesaplarıma ama bakiyelerimin tamamnına degil sadece 7.800 tl ye koydu diger paramı kullanabiliyorum inşallah maaş yatınca çekebilirim paramı yoksa çok zor durumda kalacagım
Yazıyı gönderdiği anda hesabında 1 TL varsa ona bloke koyuluyor. Zaten maasa diğeri bitmeden 2. İcra gelmez

conqueror10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
22
8
avukatlık degilim dost vergi dairesi koydurdu bloke kyk borcu dolayısıyla 4 de 1 mi bloke koyulur yani
Evet maaş senin çalışma ücretin şirkete yazı gider ve oda dosyaları sıraya koyar ve o sıraya göre senin hangi kuruma borcun varsa oraya maasinin 4 te 1 ini gecmeyecek şekilde ödeme yapar bu hukuk kuralı başka türlü bı işleyiş olamaz rahat ol

Hatice112

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
69
28
demek istedigim maaşıma bloke koymasınlar da çok ihtiyacım var

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
eşit dost 7.770 tl borç var bloke konulan para 7.890 tl ama diger paramı kullanabiliorum içinde 1700 tl vardı kullandım onu
Şimdi zaten blokeli ise tutar onu o borç bitmeden kullanamazsin. Bence vergi dairesine git borcu yatır. Zaten blokedeki para senin olur yoksa o borç bitmeden kalkmaz

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,541
4,120
113
Dostum son taksit diyorsun öde birşey olmaz arkadaşından alırsın düze çıkınca

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
Keşke birisi de bana 2 m lik kefil olsa. Söz 2 katı olarak geri öderim. Nerde gönlü bol arkadaşlar bulun beni. Şaka gibi bu zamanda kefil olduysan şaplak yemeye hazirsin demektir