Diğer ay öde birşey olmaz en fazla telefon edip dururlar bekle de tarih ver o zaman öde anlaşma yap faizi belki silerlericram var dost zor durumdayım bu ay ödeyemem diger ay ödeyebilirim
Diğer ay öde birşey olmaz en fazla telefon edip dururlar bekle de tarih ver o zaman öde anlaşma yap faizi belki silerlericram var dost zor durumdayım bu ay ödeyemem diger ay ödeyebilirim
teşekkür ederim dostMaaşına bloke koyamazlar ama dörtte birini kesebilir borç bitene kadar
avukatlık degilim dost vergi dairesi koydurdu bloke kyk borcu dolayısıyla 4 de 1 mi bloke koyulur yaniDosya sırasına koyar maaşına hiç bir şekilde tamamına dokunamaz isterse 15 tane dosyan olsun sadece icrada borcun artar avukatlık falan
dün aradım tamamını ödemeniz gerekiyor dediler normal borç 3.750 tl ama 5 yıl ödeme yapmadıgım için 2 katı olmuşDiğer ay öde birşey olmaz en fazla telefon edip dururlar bekle de tarih ver o zaman öde anlaşma yap faizi belki silerler
Yazıyı gönderdiği anda hesabında 1 TL varsa ona bloke koyuluyor. Zaten maasa diğeri bitmeden 2. İcra gelmezayrı bir icra dosyam var ondan kesiliyor zaten 4 de 1 bir de bu var 7 bin tl borç vergi dairesi bloke koydurdu hesaplarıma ama bakiyelerimin tamamnına degil sadece 7.800 tl ye koydu diger paramı kullanabiliyorum inşallah maaş yatınca çekebilirim paramı yoksa çok zor durumda kalacagım
Evet maaş senin çalışma ücretin şirkete yazı gider ve oda dosyaları sıraya koyar ve o sıraya göre senin hangi kuruma borcun varsa oraya maasinin 4 te 1 ini gecmeyecek şekilde ödeme yapar bu hukuk kuralı başka türlü bı işleyiş olamaz rahat olavukatlık degilim dost vergi dairesi koydurdu bloke kyk borcu dolayısıyla 4 de 1 mi bloke koyulur yani
Borcun toplamı bloke tutarından az mi çok mu ?Yazıyı gönderdiği anda hesabında 1 TL varsa ona bloke koyuluyor. Zaten maasa diğeri bitmeden 2. İcra gelmez
eşit dost 7.770 tl borç var bloke konulan para 7.890 tl ama diger paramı kullanabiliorum içinde 1700 tl vardı kullandım onuBorcun toplamı bloke tutarından az mi çok mu ?
Şimdi zaten blokeli ise tutar onu o borç bitmeden kullanamazsin. Bence vergi dairesine git borcu yatır. Zaten blokedeki para senin olur yoksa o borç bitmeden kalkmazeşit dost 7.770 tl borç var bloke konulan para 7.890 tl ama diger paramı kullanabiliorum içinde 1700 tl vardı kullandım onu
Maaşına konmazdemek istedigim maaşıma bloke koymasınlar da çok ihtiyacım var
Rahat ol öyle bişey olmaz örneğin 30 k alıyorsan eğer 22.500 senindemek istedigim maaşıma bloke koymasınlar da çok ihtiyacım var
Öde gitsin 😁 yapacak bir şey yok biraz daha ağla indirim iştedün aradım tamamını ödemeniz gerekiyor dediler normal borç 3.750 tl ama 5 yıl ödeme yapmadıgım için 2 katı olmuş