Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kefil Olunan Borç

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Güven böyle kayboluyor işte

conqueror10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
22
8
Estağfurullah kardeşim..sohbet bittiyse ve çayı ictiysen bardağını getir...giden gelmiiyorr...hadi iyi günlerin olsun.
Bu devirde sohbet edilcek dost bile kalmadı bende foruma yazayım dedim beni burdakiler anlar ancak diye çünkü hep biseyler yaşamış görmüş insanlar var forumda ve herkes iyi dileklerini iletti hepinize teşekkür ediyorum

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,681
2,593
113
Sizlere de durumum örnek olsun diye açtım aslında bu konuyu birazda mağdur olursunuz kimseye kefil olmayın resmen param var hesaplarımda ve kullanamıyorum ayrıca iddaadan şansa hep kazanç yapmıştım cekemedigim için ordaki parayida saçma sapan yedim zarar üstüne zarar yani siz siz olun kimseye kefil olmayin
Bı dahakine aklında bulunsun crypto ile ya da sanal cuzdanlar ile çekip başkasının hesabına aktararak cekebilirdin.illa kendi hesabın olması şart değil.cuzdandan cüzdana atabilirdin sonra eşinin kardeşinin hesabina atıp bankadan cekerdin.

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Bu devirde sohbet edilcek dost bile kalmadı bende foruma yazayım dedim beni burdakiler anlar ancak diye çünkü hep biseyler yaşamış görmüş insanlar var forumda ve herkes iyi dileklerini iletti hepinize teşekkür ediyorum
Her konuda Bizi bizden başkası anliyamaz :((
Dışardaki adam niye oynadın niye maasini kumara verdin der,,ama bilmez ki mecburet bunu yaptiriyor..sadece forumdaslar bilir bu derdi :(

Hatice112

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
69
28
arkadaşlar konu dışı kusuruma bakmayın bir soru sormak istiyorum benim kyk dan ödenmeyen borcum vardı 2020 de kalan ve dün vergi dairesinden paramın bir kısmına bloke konulmuş diger kalan paramı kullanabiliyorum demek istedigim maaş hesabıma da bloke koyabilirler mi koyarlarsa tamamına mı koyarlar bugün maaşım yatacak da

conqueror10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
22
8
arkadaşlar konu dışı kusuruma bakmayın bir soru sormak istiyorum benim kyk dan ödenmeyen borcum vardı 2020 de kalan ve dün vergi dairesinden paramın bir kısmına bloke konulmuş diger kalan paramı kullanabiliyorum demek istedigim maaş hesabıma da bloke koyabilirler mi koyarlarsa tamamına mı koyarlar bugün maaşım yatacak da
Benim bildiğim maaşa sadece 1/4 haciz koyulabilir yani hepsine dokunsmaz

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Anlık olarak hesabında ne kadar varsa ona bloke koyar maaşına koymaz

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
295
63
Arkadaşlar bundan 2 sene önce falan arkadaş dedigim birisine kefil olmuştum bişey alırken son taksidini odememis ve icraya gitmiş dosya bu sebeple de bütün hesaplarima bloke konmuş benim hiç borcum olmamasina rağmen ve banka hesaplarındaki paraları kullanamıyorum arkadaşım sandığım kişi odeyemiyor şuan nasıl bı yol izleyebilirim bilen var mı?
Aydınlatan olursa sevinirim.
Borcu öde nuhatapligi kes bu kadar basit ne var bunda. Banka kefilli kredi çekim olsaydı kefilden çıkma yöntemi var . 😆

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Yasal değildir,,maaşına bloke koyabilmek için icra dairesi şirketine yazı gonderir ve 4/1 rini borcun bitene kadar maaşından alır..en fazlası bu

Hatice112

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
69
28
Şimdi bir maaşına haciz yazısı gelirse eğer direk işyeri kesip 4 te 1 ini kalanı sana verir birde bankada bulunan paralar için gönderiyor bloke onda maaş kesilmiyor
ayrı bir icra dosyam var ondan kesiliyor zaten 4 de 1 bir de bu var 7 bin tl borç vergi dairesi bloke koydurdu hesaplarıma ama bakiyelerimin tamamnına degil sadece 7.800 tl ye koydu diger paramı kullanabiliyorum inşallah maaş yatınca çekebilirim paramı yoksa çok zor durumda kalacagım

conqueror10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
22
8
Borcu öde nuhatapligi kes bu kadar basit ne var bunda. Banka kefilli kredi çekim olsaydı kefilden çıkma yöntemi var . 😆
Yok senetle ürün satan bı yerden ürün almıştı zaten öyle olucak galiba borç bana kaldı gibi kimse hiç biseye sadık değil bu dönemde ve inanç çürümesi yaşıyoruz resmen sonumuz hayrola

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
ayrı bir icra dosyam var ondan kesiliyor zaten 4 de 1 bir de bu var 7 bin tl borç vergi dairesi bloke koydurdu hesaplarıma ama bakiyelerimin tamamnına degil sadece 7.800 tl ye koydu diger paramı kullanabiliyorum inşallah maaş yatınca çekebilirim paramı yoksa çok zor durumda kalacagım
Sıraya geçerler alacaklılar,biri bitmeden diğeri kalan 4de birinin diğer kısmına icra bloke koyduramaz,,maaş günün nezaman senin..?o güne kadar kafanda deli sorular olabilir ama takma birşey olmaz kiz

conqueror10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
22
8
Dosya sırasına koyar maaşına hiç bir şekilde tamamına dokunamaz isterse 15 tane dosyan olsun sadece icrada borcun artar avukatlık falan