- 10,818
- 4,973
- 113
Güven böyle kayboluyor işte
Estağfurullah kardeşim..sohbet bittiyse ve çayı ictiysen bardağı geri getir...giden gelmiiyorr...hadi iyi günlerin olsun.Herkese teşekkürler arkadaşlar başınızı agrittiysam kusura bakmayın
Bu devirde sohbet edilcek dost bile kalmadı bende foruma yazayım dedim beni burdakiler anlar ancak diye çünkü hep biseyler yaşamış görmüş insanlar var forumda ve herkes iyi dileklerini iletti hepinize teşekkür ediyorumEstağfurullah kardeşim..sohbet bittiyse ve çayı ictiysen bardağını getir...giden gelmiiyorr...hadi iyi günlerin olsun.
Bı dahakine aklında bulunsun crypto ile ya da sanal cuzdanlar ile çekip başkasının hesabına aktararak cekebilirdin.illa kendi hesabın olması şart değil.cuzdandan cüzdana atabilirdin sonra eşinin kardeşinin hesabina atıp bankadan cekerdin.Sizlere de durumum örnek olsun diye açtım aslında bu konuyu birazda mağdur olursunuz kimseye kefil olmayın resmen param var hesaplarımda ve kullanamıyorum ayrıca iddaadan şansa hep kazanç yapmıştım cekemedigim için ordaki parayida saçma sapan yedim zarar üstüne zarar yani siz siz olun kimseye kefil olmayin
Her konuda Bizi bizden başkası anliyamazBu devirde sohbet edilcek dost bile kalmadı bende foruma yazayım dedim beni burdakiler anlar ancak diye çünkü hep biseyler yaşamış görmüş insanlar var forumda ve herkes iyi dileklerini iletti hepinize teşekkür ediyorum
Aynen öyleHer konuda Bizi bizden başkası anliyamaz(
Dışardaki adam niye oynadın niye maasini kumara verdin der,,ama bilmez ki mecburet bunu yaptiriyor..sadece forumdaslar bilir bu derdi![]()
Benim bildiğim maaşa sadece 1/4 haciz koyulabilir yani hepsine dokunsmazarkadaşlar konu dışı kusuruma bakmayın bir soru sormak istiyorum benim kyk dan ödenmeyen borcum vardı 2020 de kalan ve dün vergi dairesinden paramın bir kısmına bloke konulmuş diger kalan paramı kullanabiliyorum demek istedigim maaş hesabıma da bloke koyabilirler mi koyarlarsa tamamına mı koyarlar bugün maaşım yatacak da
Anlık olarak hesabında ne kadar varsa ona bloke koyar maaşına koymazarkadaşlar konu dışı kusuruma bakmayın bir soru sormak istiyorum benim kyk dan ödenmeyen borcum vardı 2020 de kalan ve dün vergi dairesinden paramın bir kısmına bloke konulmuş diger kalan paramı kullanabiliyorum demek istedigim maaş hesabıma da bloke koyabilirler mi koyarlarsa tamamına mı koyarlar bugün maaşım yatacak da
şuan denizbank hesabımda 9.890 tl para vardı 7.800 tl si blokeli diger kalan tutar da kullanabilir yazıyor. maaşı ma da mı aynısı uygulanırBenim bildiğim maaşa sadece 1/4 haciz koyulabilir yani hepsine dokunsmaz
Borcu öde nuhatapligi kes bu kadar basit ne var bunda. Banka kefilli kredi çekim olsaydı kefilden çıkma yöntemi var . 😆Arkadaşlar bundan 2 sene önce falan arkadaş dedigim birisine kefil olmuştum bişey alırken son taksidini odememis ve icraya gitmiş dosya bu sebeple de bütün hesaplarima bloke konmuş benim hiç borcum olmamasina rağmen ve banka hesaplarındaki paraları kullanamıyorum arkadaşım sandığım kişi odeyemiyor şuan nasıl bı yol izleyebilirim bilen var mı?
Aydınlatan olursa sevinirim.
maaşıma hiç koyamaz mı bloke dost emin misinAnlık olarak hesabında ne kadar varsa ona bloke koyar maaşına koymaz
icram var dost zor durumdayım bu ay ödeyemem diger ay ödeyebilirimBorcu öde nuhatapligi kes bu kadar basit ne var bunda. Banka kefilli kredi çekim olsaydı kefilden çıkma yöntemi var . 😆
Yasal değildir,,maaşına bloke koyabilmek için icra dairesi şirketine yazı gonderir ve 4/1 rini borcun bitene kadar maaşından alır..en fazlası buarkadaşlar konu dışı kusuruma bakmayın bir soru sormak istiyorum benim kyk dan ödenmeyen borcum vardı 2020 de kalan ve dün vergi dairesinden paramın bir kısmına bloke konulmuş diger kalan paramı kullanabiliyorum demek istedigim maaş hesabıma da bloke koyabilirler mi koyarlarsa tamamına mı koyarlar bugün maaşım yatacak da
Şimdi bir maaşına haciz yazısı gelirse eğer direk işyeri kesip 4 te 1 ini kalanı sana verir birde bankada bulunan paralar için gönderiyor bloke onda maaş kesilmiyormaaşıma hiç koyamaz mı bloke dost emin misin
ayrı bir icra dosyam var ondan kesiliyor zaten 4 de 1 bir de bu var 7 bin tl borç vergi dairesi bloke koydurdu hesaplarıma ama bakiyelerimin tamamnına degil sadece 7.800 tl ye koydu diger paramı kullanabiliyorum inşallah maaş yatınca çekebilirim paramı yoksa çok zor durumda kalacagımŞimdi bir maaşına haciz yazısı gelirse eğer direk işyeri kesip 4 te 1 ini kalanı sana verir birde bankada bulunan paralar için gönderiyor bloke onda maaş kesilmiyor
Yok senetle ürün satan bı yerden ürün almıştı zaten öyle olucak galiba borç bana kaldı gibi kimse hiç biseye sadık değil bu dönemde ve inanç çürümesi yaşıyoruz resmen sonumuz hayrolaBorcu öde nuhatapligi kes bu kadar basit ne var bunda. Banka kefilli kredi çekim olsaydı kefilden çıkma yöntemi var . 😆
Maaşına bloke koyamazlar ama dörtte birini kesebilir borç bitene kadarmaaşıma hiç koyamaz mı bloke dost emin misin
Sıraya geçerler alacaklılar,biri bitmeden diğeri kalan 4de birinin diğer kısmına icra bloke koyduramaz,,maaş günün nezaman senin..?o güne kadar kafanda deli sorular olabilir ama takma birşey olmaz kizayrı bir icra dosyam var ondan kesiliyor zaten 4 de 1 bir de bu var 7 bin tl borç vergi dairesi bloke koydurdu hesaplarıma ama bakiyelerimin tamamnına degil sadece 7.800 tl ye koydu diger paramı kullanabiliyorum inşallah maaş yatınca çekebilirim paramı yoksa çok zor durumda kalacagım
Dosya sırasına koyar maaşına hiç bir şekilde tamamına dokunamaz isterse 15 tane dosyan olsun sadece icrada borcun artar avukatlık falanayrı bir icra dosyam var ondan kesiliyor zaten 4 de 1 bir de bu var 7 bin tl borç vergi dairesi bloke koydurdu hesaplarıma ama bakiyelerimin tamamnına degil sadece 7.800 tl ye koydu diger paramı kullanabiliyorum inşallah maaş yatınca çekebilirim paramı yoksa çok zor durumda kalacagım