Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kefil Olunan Borç

conqueror10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
22
8
Arkadaşlar bundan 2 sene önce falan arkadaş dedigim birisine kefil olmuştum bişey alırken son taksidini odememis ve icraya gitmiş dosya bu sebeple de bütün hesaplarima bloke konmuş benim hiç borcum olmamasina rağmen ve banka hesaplarındaki paraları kullanamıyorum arkadaşım sandığım kişi odeyemiyor şuan nasıl bı yol izleyebilirim bilen var mı?
Aydınlatan olursa sevinirim.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,419
23,720
113
Arkadaşlar bundan 2 sene önce falan arkadaş dedigim birisine kefil olmuştum bişey alırken son taksidini odememis ve icraya gitmiş dosya bu sebeple de bütün hesaplarima bloke konmuş benim hiç borcum olmamasina rağmen ve banka hesaplarındaki paraları kullanamıyorum arkadaşım sandığım kişi odeyemiyor şuan nasıl bı yol izleyebilirim bilen var mı?
Son taksiti ödeyeceksin icrayı o arkadaşınla da bağlantıyı keseceksin

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,700
4,553
113
Borçu ödeteceksin yada sen ödeyip bloke olan hesapları tekrar aktif hale getireceksin tek yol borcu ödemek başka çözüm yok

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
384
83
Geçmiş olsun ihale sana kadı

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Tam anlamıyla kefil demek bu demek..En güzel örneği bu msjdir..kefil demek o ödemezse ben öderim demek..kısacası borcun tek sahibi ;Alan kişi değil kefil olan kişidir..Sen olmasan arkadaşına o teslimat yapılmazdi,,yazık olmuş son taksid kala doslugunuz hüsrana dönmüş :(
.Kurtuluş yok oduyeceksin kardeşim ;(;( geçmiş olsun

conqueror10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
22
8
Sizlere de durumum örnek olsun diye açtım aslında bu konuyu birazda mağdur olursunuz kimseye kefil olmayın resmen param var hesaplarımda ve kullanamıyorum ayrıca iddaadan şansa hep kazanç yapmıştım cekemedigim için ordaki parayida saçma sapan yedim zarar üstüne zarar yani siz siz olun kimseye kefil olmayin

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Bu devirde kim niye kime kefil olur ki geçmiş olsun dost iyilikten böyle maraz doğuyor işte