- 1,320
- 858
- 113
Çekilişi sen değil admin yapsa daha adaletli olurdu dost
Böyle olmaz daha yeni mi gönderiyorsun Kaç saat oldu
Zaten onun yapması yasakÇekilişi sen değil admin yapsa daha adaletli olurdu dost
Dostum konuya bir baksana bi konu açtım saçma sapan konuşanlar oldu bi küfür etmedikleri kaldı bana.Çekilişi sen değil admin yapsa daha adaletli olurdu dost
Evet 250 TL dağıttı iki kişiye neye göre kime göre anlamadıkZaten onun yapması yasak
Gördüm ama ilk yazan bendim bana vercen sandım meğer çekiliş yapcakmissinDostum konuya bir baksana bi konu açtım saçma sapan konuşanlar oldu bi küfür etmedikleri kaldı bana.
Sanane bilader muro konunun başından beri saçma sapan konuşuyorsun belanı git başka yerde araZaten onun yapması yasak
Ben de diyorum niye böyle yazıyorsun sana çıkmadı diye mi la😄Gördüm ama ilk yazan bendim bana vercen sandım meğer çekiliş yapcakmissin
Makara yapıyorum kral kızma hemen 😄Sanane bilader muro konunun başından beri saçma sapan konuşuyorsun belanı git başka yerde ara
Dost gene bitiklerdeyiz sabaha kadar kör oldum işte rol takip etcem diye iki rol kazandim birinin ödülü henüz gelmedi uyudu sanirimBen de diyorum niye böyle yazıyorsun sana çıkmadı diye mi la😄
Naptın kralll@talisca53 profil fotondan utan Hemi
Ne yaptı bedo bu@talisca53 profil fotondan utan Hemi
Yat sen niye onu bekliyorsun ki onu anlamadım IBAN Atmadın mı o arkadaşı o sana gönderir zaten taktığı zaman boşuna bekleme uykusuz kalmaDost gene bitiklerdeyiz sabaha kadar kör oldum işte rol takip etcem diye iki rol kazandim birinin ödülü henüz gelmedi uyudu sanirim
Kral makara yapıyorsun eyvallahta gerçekten ağır oluyorMakara yapıyorum kral kızma hemen 😄
25k çekiliş yapacaktı sözdeNe yaptı bedo bu
Hakkını helal et KralKral makara yapıyorsun eyvallahta gerçekten ağır oluyor
Sağol dost teşekkür ederim yatarım bende 12 saattir işteyim bu forum zevkli ama felaket gözüm ağrıyor sürekli ekrana telefondan bakıyorum ödemeler çok gelir düşük icralsr şunlar bunlar hayırlısı ya dostYat sen niye onu bekliyorsun ki onu anlamadım IBAN Atmadın mı o arkadaşı o sana gönderir zaten taktığı zaman boşuna bekleme uykusuz kalma
Nerede yapacaktı para mı koydu25k çekiliş yapacaktı sözde