- 45,847
- 44,072
- 113
Ödülüm gelmedi
Ödülüm gelmedi
JoJo koddan 125k çekti 25k sini dağıtacağım dedi kaldı öyle 15-20 günden fazla olmusturNerede yapacaktı para mı koydu
Helal olsun dostum çekilişi normalde benim yapmamam gerekirdi eyvallah doğru ancak bu konuyu açtığımda sadece sevincimi paylaşmak istemiştim insanlardan tepki yükselince hem yalancı cikmayayim hemde psikolojim yorumlarla bozulmasın diye kendim yaptım başlatıp bitirdim zaten.Hakkını helal et Kral
20 adetlik koddan o parayı nasi çekmiş şaka gibiJoJo koddan 125k çekti 25k sini dağıtacağım dedi kaldı öyle 15-20 günden fazla olmustur
Günaydın kazancınız daim olsun🙏Bol şanslar dilerimKazananlar belirlendi ödüller gönderilecektir tüm dostların ilgisine teşekkür ederim
Dağıtacak adam beş dakikada dağıtır kapatır konuyu dost yarına kalan yanına kalırJoJo koddan 125k çekti 25k sini dağıtacağım dedi kaldı öyle 15-20 günden fazla olmustur
Günaydın hanfendiGünaydın kazancınız daim olsun🙏Bol şanslar dilerim
Boş ver psikolojini bozma işin gücün rast gitsinHelal olsun dostum çekilişi normalde benim yapmamam gerekirdi eyvallah doğru ancak bu konuyu açtığımda sadece sevincimi paylaşmak istemiştim insanlardan tepki yükselince hem yalancı cikmayayim hemde psikolojim yorumlarla bozulmasın diye kendim yaptım başlatıp bitirdim zaten.
Oda bir seymi dun 300 k çeken oldu jojodan20 adetlik koddan o parayı nasi çekmiş şaka gibi
Dost nasi oluyor ben aliyorum bana ödediği para 10-20 TL şaka gibiOda bir seymi dun 300 k çeken oldu jojodan
Nezaket desen varGünaydın hanfendi
O para biter gene buraya düşer boş ver takma Bedo onun gibi adamlar parayı çabuk sıkılırlarJoJo koddan 125k çekti 25k sini dağıtacağım dedi kaldı öyle 15-20 günden fazla olmustur
Eyv dostNezaket desen var![]()
He ya bunun kodları nasıl veriyor böyle ya bize niye vermeyeyimOda bir seymi dun 300 k çeken oldu jojodan
Oyuna almıştır büyük ihtimal oradada yagdirmistir20 adetlik koddan o parayı nasi çekmiş şaka gibi
Bilemedim ki dost adamlarda nasıl bir şans varsaHe ya bunun kodları nasıl veriyor böyle ya bize niye vermeyeyim
Bize bir denk gelmiyor vallaha garibana gelse dağıtıyor böyle zengin tipliler dağıtmiyorda bencillerOyuna almıştır büyük ihtimal oradada yagdirmistir
Eyvallah kral seninde inşallah bir sabah uyandığında harmanligin biterBoş ver psikolojini bozma işin gücün rast gitsin
Kral gece takılıyorum Gündüz kalıyoruz harman kovalıyoruz tekrardan bu şekil ilerliyoruzEyvallah kral seninde inşallah bir sabah uyandığında harmanligin biter![]()
meowwwwGünaydın değerli dostum![]()