- 228
- 203
- 43
Sen bizim kedi degilmisin yanlis kisimisinMuro bişey sorucam senin sorunun ne dostum gereksiz ortamı geriyorsun?
Sen bizim kedi degilmisin yanlis kisimisinMuro bişey sorucam senin sorunun ne dostum gereksiz ortamı geriyorsun?
Cetin sen degilmisin bizin kedi degilmisinKardeş o lafı kime dedin?
Kardeşim o değilim ben yanlış adama yazıyorsun o diğer kedi forumdakiSen bizim kedi degilmisin yanlis kisimisin
Obaa cok ozurrrr kusura bakmaaaKardeşim o değilim ben yanlış adama yazıyorsun o diğer kedi forumdaki
Cok cok ozurrrrKardeşim o değilim ben yanlış adama yazıyorsun o diğer kedi forumdaki
Önemli değil dostum sıkıntı yok ☺Cok cok ozurrrr
DM attım dost tebriklerGece filtresi açık diyor dm yollayamiyorum
Eğer bu arkadaşın bahsettiği kişi ise tanıyorum dedim ayığımMuro bişey sorucam senin sorunun ne dostum gereksiz ortamı geriyorsun?
Dm atarmisinDM attım dost tebrikler
Yanlis kedimis😂😂😂Eğer bu arkadaşın bahsettiği kişi ise tanıyorum dedim ayığım
O değilim dost hayatım boyunca piç diye hitap edenim olmadı elhamdülillah çok şükür 🤣Eğer bu arkadaşın bahsettiği kişi ise tanıyorum dedim ayağım
Ayip oldu yawEğer bu arkadaşın bahsettiği kişi ise tanıyorum dedim ayığım
Yok kardeşim sıkıntı yok bende diyorum kime diyor bu adam 🤣Ayip oldu yaw
Bende kendi kendime bu firlama kazanc saglarsa kesin bana cvp verir neden vermio diodumYok kardeşim sıkıntı yok bende diyorum kime diyor bu adam 🤣
Tekrar ozur kazancin daim olsun abbas kacarYok kardeşim sıkıntı yok bende diyorum kime diyor bu adam 🤣
Önemli değil gardaşım Allah'a emanet ol ☺Tekrar ozur kazancin daim olsun abbas kacar