Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaybedenler Kulübü

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,363
4,905
113
Biz sana yardımımız olur zararımız olmaz murat daha tecrübeli yaş olarak adamı dinle

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,363
4,905
113
Yengen kızıyo demiş adam bide kuzenler dalga geçmiş bana sorsaydı gitme derdim kim git dedi Gece gece

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,363
4,905
113
9 bilet
5 ciftesans oldu
1 kez 5 spin geldi o da 0 çekti o kadar

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Yengen kızıyo demiş adam bide kuzenler dalga geçmiş bana sorsaydı gitme derdim kim git dedi Gece gece
Kanka bak ben dedigim gibi bu yasima kadar sigaram varsa icerim yoksa 3 ayda gecse icmem ben cakmak dahi istemen kolay kolay kimseden varsa cakmagim yakarim garsondan alirim en iyi ihtimal.kimseye minnet etme.sigara icin Hele asla.askerde ben kantinciydim insanlar yalvarirdi hergun kendime iki paket alirdim birini dagitirdim ama insanlarin o duruma dusmesi hos degil.para istesen daha iyi amcandan🤣sigara ne bilim daha kotu

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,363
4,905
113
Kanka bak ben dedigim gibi bu yasima kadar sigaram varsa icerim yoksa 3 ayda gecse icmem ben cakmak dahi istemen kolay kolay kimseden varsa cakmagim yakarim garsondan alirim en iyi ihtimal.kimseye minnet etme.sigara icin Hele asla.askerde ben kantinciydim insanlar yalvarirdi hergun kendime iki paket alirdim birini dagitirdim ama insanlarin o duruma dusmesi hos degil.para istesen daha iyi amcandan🤣sigara ne bilim daha kotu
Öyle kanka ben hiç sigara içmedim ağzıma sürmem ama salihin yaptığı hata dediğin gibi para olur anlarim o da gece gidilmez de ama sigara için amca var karısı var yenge kuzenler var amca 5 dal sigara verir misin demiş olmaz yani amca da ben olsam paketi veririm 5 tane verip yollamış

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,363
4,905
113
Salih temiz kalpli biri o çok belli ama maddi olarak zorda annesi de biraz rahatsız en azında sigarayı hayatından çıkarsa hem maddi olarak rahatlar hemde annesi mutlu olur bence