- 4,268
- 2,516
- 113
Kanka iradeli ol birak paranda yok mademSenin durumlar iyice kötü o zaman kanka amca da rest çekmiş
Kanka iradeli ol birak paranda yok mademSenin durumlar iyice kötü o zaman kanka amca da rest çekmiş
Sen ne dedin öyle diyince mesela yarın yine sigaran olmayacak gidecek misin amcanaDaha gelme Salih yengen kızıyor dedi
Kanka bana oyle diyecek amcam kuzen yenge falan bidaha cop istemen konusmamdaBunun dramı iyice büyüdü ya amca da rest çekmiş
Öyle valla akraba zaten akrep olur düşmandır bide gece vakti sigara için gidersen adam da der o lafıKanka bana oyle diyecek amcam kuzen yenge falan bidaha cop istemen konusmamda
Kanka bak ben dedigim gibi bu yasima kadar sigaram varsa icerim yoksa 3 ayda gecse icmem ben cakmak dahi istemen kolay kolay kimseden varsa cakmagim yakarim garsondan alirim en iyi ihtimal.kimseye minnet etme.sigara icin Hele asla.askerde ben kantinciydim insanlar yalvarirdi hergun kendime iki paket alirdim birini dagitirdim ama insanlarin o duruma dusmesi hos degil.para istesen daha iyi amcandan🤣sigara ne bilim daha kotuYengen kızıyo demiş adam bide kuzenler dalga geçmiş bana sorsaydı gitme derdim kim git dedi Gece gece
Öyle kanka ben hiç sigara içmedim ağzıma sürmem ama salihin yaptığı hata dediğin gibi para olur anlarim o da gece gidilmez de ama sigara için amca var karısı var yenge kuzenler var amca 5 dal sigara verir misin demiş olmaz yani amca da ben olsam paketi veririm 5 tane verip yollamışKanka bak ben dedigim gibi bu yasima kadar sigaram varsa icerim yoksa 3 ayda gecse icmem ben cakmak dahi istemen kolay kolay kimseden varsa cakmagim yakarim garsondan alirim en iyi ihtimal.kimseye minnet etme.sigara icin Hele asla.askerde ben kantinciydim insanlar yalvarirdi hergun kendime iki paket alirdim birini dagitirdim ama insanlarin o duruma dusmesi hos degil.para istesen daha iyi amcandan🤣sigara ne bilim daha kotu
Bende o yuzden diyorumSalih temiz kalpli biri o çok belli ama maddi olarak zorda annesi de biraz rahatsız en azında sigarayı hayatından çıkarsa hem maddi olarak rahatlar hemde annesi mutlu olur bence
Yani salih biraz da suçlu hissediyo kendisini dün gece biraz dertlestikBende o yuzden diyorum
O adami yalniz birakma dost konusuruz bigun ucumuzYani salih biraz da suçlu hissediyo kendisini dün gece biraz dertlestik
Aynen o adamı kacirmayalim kankaO adami yalniz birakma dost konusuruz bigun ucumuz
Kanka dalga mi geciyon benle🤣Roll ac murat 0 .50 kurusun var kendin dedin