- 10,715
- 4,717
- 113
Siler ya hemen bisey olmazBuraya attirma dost adami ifsalatma ozelden konusin onu🤣
Siler ya hemen bisey olmazBuraya attirma dost adami ifsalatma ozelden konusin onu🤣
Silerse sorun yokSiler ya hemen bisey olmaz
Kanka at 2 dk içinde silAtayım
Tamamdır reiaBuraYa atma dostum senin iyiligin icin diyorum
Ooo geldi zengin beyNe yasiyonuz la 10 20 k havada uçuşuyor
O paraları rüyamızda görürüz biz sigarayı alamıyoruz 🤣Ne yasiyonuz la 10 20 k havada uçuşuyor
Çıplak vatandas oldun iyice 😂O paraları rüyamızda görürüz biz sigarayı alamıyoruz 🤣
Sen sigara cok iciyon heralde ben biraktim sende birakO paraları rüyamızda görürüz biz sigarayı alamıyoruz 🤣
Eskiden kazandiklarimizi yadediyoruzNe yasiyonuz la 10 20 k havada uçuşuyor
Evet reis keskebirakabilsrmSen sigara cok iciyon heralde ben biraktim sende birak
Ben param yoktu almadim 6 ay once sonra bi ara param oldu dedim icmesemde oluyor .gerek duymadimEvet reis keskebirakabilsrm
Foto atmadın hala kanka at bi 2 Dk olunca sil butonu var ordan silersinEvet reis keskebirakabilsrm
Paea lazım hemenBen param yoktu almadim 6 ay once sonra bi ara param oldu dedim icmesemde oluyor .gerek duymadim
Ne merakli ciktin la🤣Foto atmadın hala kanka at bi 2 Dk olunca sil butonu var ordan silersin
Zaman geçsin ya muhabbet sohbetNe merakli ciktin la🤣
Para lazim olmayanin bu forumda ne isi var kanka🤣hepimiz kovaliyoz istePaea lazım hemen
Muhabbet ediyoz isteZaman geçsin ya muhabbet sohbet
Para da lazim😂Muhabbet ediyoz iste
Al reis Hakkari Şemdinli manzaralı 🙂Zaman geçsin ya muhabbet sohbet