- 4,268
- 2,516
- 113
250 yi 1.7 oran tek maca atsam 70 lira filan duser sizede😂tabi kupon gelirse gelmeze bende papayi alirim
Ya valla dediğini yapmazsan bitiririm seni😂250 yi 1.7 oran tek maca atsam 70 lira filan duser sizede😂tabi kupon gelirse gelmeze bende papayi alirim
Yapariz dost sunun surasinda 30k ya ne kaldibaskandan cevap alman ıcın 30k ve uzerı mesaj olman lazım dost
250'yi ne zaman alacaksın ki250 yi 1.7 oran tek maca atsam 70 lira filan duser sizede😂tabi kupon gelirse gelmeze bende papayi alirim
Sozum sozdur dostunYa valla dediğini yapmazsan bitiririm seni😂
3 gun var iste kanka250'yi ne zaman alacaksın ki
Daha 2.500'lerdesin mesaj olarak250'yi ne zaman alacaksın ki
Biliyorum kankaSozum sozdur dostun
bu hızla gıdersın yılın uyesıde olursun dost yılın uyesıne gibicibicis marka tras kopugu ve kolonyası hedıye edıyoruzYapariz dost sunun surasinda 30k ya ne kaldi
Seznaz da çok zorluyo arkadan seni3 gun var iste kanka
Ya zaten herkes birakti yarisi pes etti o birakmiyorSeznaz da çok zorluyo arkadan seni
Bu ayki 250 yi direk bana ver gral Birdaki ay yaparsın forumun en asil üyesiBakin su etiketlediklerime sozumdur mesaj etkinliginden 250 yi alalim bir maca atacam kazanc kismini ucunuze atacam @Mamasli @Galatasaray571 @Muroo1988
Jahhahqhhqjqjqhqhhahhq amk ahhajajahahahhahahwhSeznaz da çok zorluyo arkadan seni
Ayenn öyle ikimize bölsünBu ayki 250 yi direk bana ver gral Birdaki ay yaparsın forumun en asil üyesi
Peleyle ayni tras bicagi kopugu kullancambu hızla gıdersın yılın uyesıde olursun dost yılın uyesıne gibicibicis marka tras kopugu ve kolonyası hedıye edıyoruz
Yazdıktan sonra bende aynısını düşündüm 😂😂Jahhahqhhqjqjqhqhhahhq amk ahhajajahahahhahahwh
@seznaz01 abi acıtma yavaş ol 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
brigitte bardot fenerbahceli cemil hepsiPeleyle ayni tras bicagi kopugu kullancam
Muro multimisin yoksa 😂Hadi bakalım Şansın bol olsun Muro