- 4,268
- 2,516
- 113
Kanka dedim benim hesaplardan oyna diye cimrilik yapiyon 😂bana gunluk 50 tl kira atarsin yeterAy başı küllerinden doğacak baikal
Kanka dedim benim hesaplardan oyna diye cimrilik yapiyon 😂bana gunluk 50 tl kira atarsin yeterAy başı küllerinden doğacak baikal
Inşallah dostumAy başı küllerinden doğacak baikal
Ben hiç almadım rollerden Muro'nun dediği gibiAy başı küllerinden doğacak baikal
Ben sikayet ettimde ondan yedi .yoneticiye bildirdim kufrettiEmre barzosu dün yine ban yedi aw![]()
Küfür edince ne oluyor onu anlamadım Madalya mı veriyorlar bir adamla sıkıntın varsa yan yana gelirsin Okey buradan küfür etmenin anlamı yok kiBen sikayet ettimde ondan yedi .yoneticiye bildirdim kufretti
Dün 2 gün yedi yine sallaga dedim agzına biber sürerim dinlemedi beni yedi biberiBen sikayet ettimde ondan yedi .yoneticiye bildirdim kufretti
KlaVyede efelenen cok olurKüfür edince ne oluyor onu anlamadım Madalya mı veriyorlar bir adamla sıkıntın varsa yan yana gelirsin Okey buradan küfür etmenin anlamı yok ki
O zaten suresiz banliydi.balli adammis disk yandi geri geldi isteDün 2 gün yedi yine sallaga dedim agzına biber sürerim dinlemedi beni yedi biberi
Disk yanmasa zirvedeydim 😂O zaten suresiz banliydi.balli adammis disk yandi geri geldi iste
Valla en cok sana zarari olduDisk yanmasa zirvedeydim 😂
Hiç sorma ayagimi kaydiırdılar 😂Valla en cok sana zarari oldu
Ama 3 gün hep buralardayım kanka akşam 17.30 'dan sonra haberin olsunValla en cok sana zarari oldu
Zengin olcam dostum😂😂😂La zengin mi olacaksiniz 25 50 lirayla 43 sayfa mesajin 41 sayfasi para aw
Sinirlenme gülümLa zengin mi olacaksiniz 25 50 lirayla 43 sayfa mesajin 41 sayfasi para aw
TamamAma 3 gün hep buralardayım kanka akşam 17.30 'dan sonra haberin olsun
3 gun daha bana tahammul edecekler kanka bende keyfimden yazmiyorumSinirlenme gülüm
Keske ama 1 milyonuncu 25 tl ile oluyor oZengin olcam dostum😂😂😂
Ben bir milyonuncu 25 gelene kadar ugrasmayi planliyorum😂Keske ama 1 milyonuncu 25 tl ile oluyor o