http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kasımda Aşk Başkadır...

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Paradan yana hiçbir zaman sıkıntım olmadı ama kalbim gibi seveceğim bir insan bile olmadı.

Kasımda aşk başkadır.

Ona sevdiğimi söylerdim aşık olduğumu söylerdim kasımda ona her gün çiçek alırdım çiçek gibi severdim.

Bazen insan aşık olmak istiyor tamda sonbaharda bu günlerdeyim.

Eşlerinizin kıymetini bilin.

Ya Ekim'e kadar ya Kasım'a kadar

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Eşlerimizin kıymetini mi bilelim ağzımıza sictilar kafada saç kalmadı para olunca hepsi Melek paran bitti mi köpek yerine koymazlar eş miş hadi oradan herşey yalan artık
Kızlarda genelde elimi sallasam ellisi psikolojisi oluyor. Malum şeye sahip çünkü. O yüzden zaten sürekli kapris, naz caz yapıyorlar. Bu durumu direk erkeğin yüzüne söylemezler . Yani direk benim nazımı gazımı şımarıklıklarımı çekmezsen sen kaybedersin başkasını bulurum demezler ama hareket ve tavırlarıyla alttan alttan hissettirirler bu duyguyu

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Kızlarda genelde elimi sallasam ellisi psikolojisi oluyor. Malum şeye sahip çünkü. O yüzden zaten sürekli kapris, naz caz yapıyorlar. Bu durumu direk erkeğin yüzüne söylemezler . Yani direk benim nazımı gazımı şımarıklıklarımı çekmezsen sen kaybedersin başkasını bulurum demezler ama hareket ve tavırlarıyla alttan alttan hissettirirler bu hissi
Topunun Allah neyse bişey demiyorum bu dünya da en büyük dert kadın varsa bir dert yoksa bir dert

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Topunun Allah neyse bişey demiyorum bu dünya da en büyük dert kadın varsa bir dert yoksa bir dert
Sen ben kız olsak bizim de bir tarafımız kalkardı bence :) Ortalama güzellikteki bir kızın bile peşinden 50 tane erkek dolaşıyorsa nasıl şımarmasın. Aslında onları haklı da buluyorum şımarık olmalarında. Lakin ben çekemem. Sürekli aman gitmesinler diye pışpışlayamam

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Sen ben kız olsak bizim de bir tarafımız kalkardı bence :) Ortalama güzellikteki bir kızın bile peşinden 50 tane erkek dolaşıyorsa nasıl şımarmasın. Aslında onları haklı da buluyorum şımarık olmalarında. Lakin ben çekemem. Sürekli aman gitmesinler diye pışpışlayamam
Bütün suç bizde araştırmalara göre kizlar erkeklerden 10 kat daha azgın mış yani biz sakin dursak gör bak onlar nasıl duvara tırmanıyor peşimizden koşuyor tüm suç erkeklerin

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,097
4,321
113
Böyle dıygularını kaybetmemen ne güzel dostum

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,250
1,335
113
bu devirde aşk meşk işleri kalmadı dostum ya..
gece bardan biriyle geldim karanlık odama sabah kalktım yok
ne o beni arar ne ben onu ararım
akşam da başkasının karanlık odasını süsler
böyle artık bu işler

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,197
1,147
113
Aşk diye bir şey yok zina var para yoksa oda yok

denizgltsry

^^BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR ^^
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,460
6,599
113
Paradan yana hiçbir zaman sıkıntım olmadı ama kalbim gibi seveceğim bir insan bile olmadı.

Kasımda aşk başkadır.

Ona sevdiğimi söylerdim aşık olduğumu söylerdim kasımda ona her gün çiçek alırdım çiçek gibi severdim.

enya only time :D

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Bütün suç bizde araştırmalara göre kizlar erkeklerden 10 kat daha azgın mış yani biz sakin dursak gör bak onlar nasıl duvara tırmanıyor peşimizden koşuyor tüm suç erkeklerin
Ona bakarsan yapılan başka araştırmalara göre de erkekler fizyolojik olarak arkadan aldığında prostat orgazmı oluyormuş. Yani anal ilişkide esas kadın değil erkek zevk alıyormuş

Bilimsel araştırmaları çok ta şey ettirme. Konu kilitlenir :)

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,053
2,269
113

Kasımda aşk başkadır.

Kasım ayı gelsede kurtulsam 😂