- 3,601
- 1,948
- 113
Benimde arkadaş sullydi banlanmaya doyamıyorduYok bu kendisi istifa etti![]()
Benimde arkadaş sullydi banlanmaya doyamıyorduYok bu kendisi istifa etti![]()
Rahmetli Sally ruhu şad olsunBenimde arkadaş sullydi banlanmaya doyamıyordu
Ben ona ps5 sattiydim😀Rahmetli Sally ruhu şad olsun
Alabildin mi paranı bariBen ona ps5 sattiydim😀
Parayı almadan burdan kargoladım eline gectikten sonra attı parayıAlabildin mi paranı bari
Bassss Enişte taktik verİnsan ilişkilerin mi zayıf takılacak çevren mi yok kadın bulmak el ayak düzgün iş güç para varsa çok basit biraz cesaret yeter
İlk yarı karşılıklı sex olurBassss Enişte taktik ver
Üstüne de çocuk gelirse tam wonza olurİlk yarı karşılıklı sex olur
Kardeş bayanlar da var bu forumda ağar ol heleİlk yarı karşılıklı sex olur
bende böyle düşünüyodum sonra biri çıktı karşıma elde avuçta ne varsa ona yedirdim ben kendime almadım ona aldım, 3sene sonunda terk etti sağ elimle yalnız kaldım ciddiyim yaşandı buParadan yana hiçbir zaman sıkıntım olmadı ama kalbim gibi seveceğim bir insan bile olmadı.
Kasımda aşk başkadır.
Ona sevdiğimi söylerdim aşık olduğumu söylerdim kasımda ona her gün çiçek alırdım çiçek gibi severdim.
Bazen insan aşık olmak istiyor tamda sonbaharda bu günlerdeyim.
Eşlerinizin kıymetini bilin.
Daha tam olarak değil ama az kaldi dogum gününden sonra inşallah@butragueno dost bahsi ve forumu bıraktı basket ondan sorulur
Aralıkta ne oldu dost?Paradan yana hiçbir zaman sıkıntım olmadı ama kalbim gibi seveceğim bir insan bile olmadı.
Kasımda aşk başkadır.
Ona sevdiğimi söylerdim aşık olduğumu söylerdim kasımda ona her gün çiçek alırdım çiçek gibi severdim.
Bazen insan aşık olmak istiyor tamda sonbaharda bu günlerdeyim.
Eşlerinizin kıymetini bilin.
Puhahha cı reis bıraktın mi gerçektenDaha tam olarak değil ama az kaldi dogum gününden sonra inşallah![]()
Enişte öğüt ver bize Gates deki dede maf etti biziİnsan ilişkilerin mi zayıf takılacak çevren mi yok kadın bulmak el ayak düzgün iş güç para varsa çok basit biraz cesaret yeter
Bu arada finlandiya rahat alacak bence gürcüler fransa macinda çok ekstra şeyler oldu finlandiyayla baş edemezler 4 5 fark handiden almak en mantiklisi yada markanen oyuncu bahsi olarak ama oyuncu bahsi hep sıkıntılı belli olmazDaha tam olarak değil ama az kaldi dogum gününden sonra inşallah![]()
Azalttik diyelim 1 ay sonra falan dogum gunum ondan sonra birakicam inşallahPuhahha cı reis bıraktın mi gerçekten