- 39,377
- 38,205
- 113
Oo saygılar dost özledik arasıra selam ver yahuDaha tam olarak değil ama az kaldi dogum gününden sonra inşallah![]()
Oo saygılar dost özledik arasıra selam ver yahuDaha tam olarak değil ama az kaldi dogum gününden sonra inşallah![]()
Allla benimde doğum günüm bir ay sonraAzalttik diyelim 1 ay sonra falan dogum gunum ondan sonra birakicam inşallah
Saygilar dost cok kalmiyom bakip çikiyom yav yoksa selamimizi eksik etmeyizOo saygılar dost özledik arasıra selam ver yahu![]()
Eyvallah iyi ol dost burada sevdiğim tanıdığım ender insanlardan sin bahhissizde bastacisin her zamanSaygilar dost cok kalmiyom bakip çikiyom yav yoksa selamimizi eksik etmeyiz![]()
Hadi inşallahAzalttik diyelim 1 ay sonra falan dogum gunum ondan sonra birakicam inşallah
Beni de bitiren dede ilaç yok ki sürelim keltoş kasayaEnişte öğüt ver bize Gates deki dede maf etti bizi
Aşk gelip geçicidir mutluluk veya öfke gibiPara olunca aşık olmak isityorsun.
Bazen sebepsizce sarılıp uyumak hepimizin hakkı dost.
Eşlerimizin kıymetini mi bilelim ağzımıza sictilar kafada saç kalmadı para olunca hepsi Melek paran bitti mi köpek yerine koymazlar eş miş hadi oradan herşey yalan artıkParadan yana hiçbir zaman sıkıntım olmadı ama kalbim gibi seveceğim bir insan bile olmadı.
Kasımda aşk başkadır.
Ona sevdiğimi söylerdim aşık olduğumu söylerdim kasımda ona her gün çiçek alırdım çiçek gibi severdim.
Bazen insan aşık olmak istiyor tamda sonbaharda bu günlerdeyim.
Eşlerinizin kıymetini bilin.