- 28,421
- 17,328
- 113
Yav dur işte rahat rahat argo kullaniyoruz@Shellac baskanim herhal tatile çıkmış son görülme 20 34 yaziyor
Yav dur işte rahat rahat argo kullaniyoruz@Shellac baskanim herhal tatile çıkmış son görülme 20 34 yaziyor
Helal olsun sana da erkek adam kimseyi gambazlamaz dost puabaLaaa gaddarı gambazladı bende hemen gaddara onu gambazladım![]()
Bir umuttur yaşamak ⚔Metin ve istemez kelimesini nasıl aynı cümlede kullanabildin şuan çok şaşkınım
Bi umuttur yaşamak misali şansımızı deniyelim dedik dostMetin ve istemez kelimesini nasıl aynı cümlede kullanabildin şuan çok şaşkınım
Kanka sende en son yatiyodun uyku mu tutmadıBir umuttur yaşamak ⚔
Metoyu gambazlamayan adam değildirHelal olsun sana da erkek adam kimseyi gambazlamaz dost puaba
Zlot @Barrios un parasını yatirsin diye fake attım dostum 🤣🤣Kanka sende en son yatiyodun uyku mu tutmadı
Bugun gelmez artık yarın aksama doğru gelir keske bi tatile çıksa 2 yıldır full aktif forumda daimon arada kaçamaklar yapıyorda shellac yapmıyorYav dur işte rahat rahat argo kullaniyoruz
Shellac aynı metin daimon da aynı ben vicdanlı merhametliBugun gelmez artık yarın aksama doğru gelir keske bi tatile çıksa 2 yıldır full aktif forumda daimon arada kaçamaklar yapıyorda shellac yapmıyor
Hani bize pasta 🤣🤣Cekimi gelen yok oluyor metinde ara ara dedeyi yokluyor olacak şey değil bu biz ac kaldik puaha
Kanka ibanMetine papelden at kanka beklesin sabaha kadar
Konum at beraber gidelim tek canın sıkılmasın 😅Ben uyuyom yav yoksa ATM ye gidecem belli oldu
Beni shellac bazi konularda ban yemim diye uyardığı oluyor ama daimon çok defa banladi beniShellac aynı metin daimon da aynı ben vicdanlı merhametli
Hangisi merhametli karar verBeni shellac bazi konularda ban yedim diye uyardığı oluyor ama daimon çok defa banladi beni
Ben bı kere banlandim 5 senedir ondada birine fena sovmustum ama öyle böyle değil sonuna kadar haketmistim ondan sonra shellac beni de çok uyarıyor argo kullanıyorum diye ama daimon görmezden geliyor bence çok 🤣Beni shellac bazi konularda ban yemim diye uyardığı oluyor ama daimon çok defa banladi beni
Bilmiyorum da shel aktif üyelere daha çok tolerans sağlıyor ama daimon direk ban atiyor yadaHangisi merhametli karar ver![]()
Adamına göre muamele yapıyorlar ozaman 😏😉Bilmiyorum da shel aktif üyelere daha çok tolerans sağlıyor ama daimon direk ban atiyor yada