Bende 1 kere ban yedim daimon attıBilmiyorum da shel aktif üyelere daha çok tolerans sağlıyor ama daimon direk ban atiyor yada
Bende 1 kere ban yedim daimon attıBilmiyorum da shel aktif üyelere daha çok tolerans sağlıyor ama daimon direk ban atiyor yada
Daimon uyarmiyor zaten direk banliyor puahaBen bı kere banlandim 5 senedir ondada birine fena sovmustum ama öyle böyle değil sonuna kadar haketmistim ondan sonra shellac beni de çok uyarıyor argo kullanıyorum diye ama daimon görmezden geliyor bence çok 🤣
Holigan bana senle çalışmak istemiyoruz dedi engelledi yıllar önce 😀 sanki işçileriyimBelki holigan para yatırır kanka sana hesabiniza birden fazla giriş denemesi oldu diye
Ee normaldir dost sabah aksam forumdayiz bazen sinirlenebiliyoruz onuda tolere etmeleri gayet normalAdamına göre muamele yapıyorlar ozaman 😏😉
Rol nerde kaldi dostHoligan bana senle çalışmak istemiyoruz dedi engelledi yıllar önce 😀 sanki işçileriyim
Orası öyle bende birine iyilik akıminda yada promokod da sövdüm yazamiyorum daha yasakladı beni ama güzel boşalmıştım lavuga 🤣🤣Ee normaldir dost sabah aksam forumdayiz bazen sinirlenebiliyoruz onuda tolere etmeleri gayet normal
Küfürün iyisinden de kötüsün de hoşlanmam dost bazen büyük kayıplar olur millet salça olur mecbur azimizdan kaçar ama günahtır yanlıştır etmemek lazım o yüzden ban yesek bile adamlar haklı hepimiz olgun insanlarız küfür yakışmaz erkek adamaOrası öyle bende birine iyilik akıminda yada promokod da sövdüm yazamiyorum daha yasakladı beni ama güzel boşalmıştım lavuga 🤣🤣
BolsanssBuradan yürüdük yürüdük yoksa battık
@Barrios a teşekkürler
Bol şanslar dostumBuradan yürüdük yürüdük yoksa battık
@Barrios a teşekkürler
Bol şanslarBuradan yürüdük yürüdük yoksa battık
@Barrios a teşekkürler
Hakedene hakettiginide vermek lazım ama dostumKüfürün iyisinden de kötüsün de hoşlanmam dost bazen büyük kayıplar olur millet salça olur mecbur azimizdan kaçar ama günahtır yanlıştır etmemek lazım o yüzden ban yesek bile adamlar haklı hepimiz olgun insanlarız küfür yakışmaz erkek adama
Dost dm ulasirmsnBol şanslar dostum
3 nuz birden niye acioniz hanginizi takipleyeyim ayıptır beyler 😅😅Buradan yürüdük yürüdük yoksa battık
@Barrios a teşekkürler
Bol şanslar dostumBuradan yürüdük yürüdük yoksa battık
@Barrios a teşekkürler
Manastır keşişi gibi konuştun helal dostKüfürün iyisinden de kötüsün de hoşlanmam dost bazen büyük kayıplar olur millet salça olur mecbur azimizdan kaçar ama günahtır yanlıştır etmemek lazım o yüzden ban yesek bile adamlar haklı hepimiz olgun insanlarız küfür yakışmaz erkek adama
Biz yargı Mercih değiliz ki küfür ederek insan ancak küçülür ben burda anne bacı küfredenleri gördüm git adamin azını burnunu kır ama anne bacıya küfür edilmezHakedene hakettiginide vermek lazım ama dostum
Ben hayatımda hiç küfür etmedimKüfürün iyisinden de kötüsün de hoşlanmam dost bazen büyük kayıplar olur millet salça olur mecbur azimizdan kaçar ama günahtır yanlıştır etmemek lazım o yüzden ban yesek bile adamlar haklı hepimiz olgun insanlarız küfür yakışmaz erkek adama