- 23,642
- 22,035
- 113
Gecmis olsun yokmu sponsorKupon buydu son saniye basketi ile yattık
Gecmis olsun yokmu sponsorKupon buydu son saniye basketi ile yattık
Sağlık olsunKupon buydu son saniye basketi ile yattık
Eyvallah dostum olmadı yarim sayı ileSağlık olsun
Asasını neresinde hissediyor acabaUlan biz burdayız metin dedeye gitti kesin olacak şey değil puaha
Ulan 2 dk wc gıttın mulayım benden once sıcmısUlan biz burdayız metin dedeye gitti kesin olacak şey değil puaha
Son kurşun @Barrios da 😀Gecmis olsun yokmu sponsor
Bı an karıya gitti diye okudum sonra metinde para olmadığı aklıma geldiUlan biz burdayız metin dedeye gitti kesin olacak şey değil puaha
Onuda al bi oda giderse sira metine gelecek gunu kapatırız artik puahaSon kurşun @Barrios da 😀
Metin de para olsa yine de karıya gitmez bence puahaBı an karıya gitti diye okudum sonra metinde para olmadığı aklıma geldi
Dyson supurge gıbı mulayım suan hupletıyo yakaladıgınıOnuda al bi oda giderse sira metine gelecek gunu kapatırız artik puaha
Bende değil şu an zlot ta dostumSon kurşun @Barrios da 😀
Mantıklı bi cevap di evetUyuyacam çünkü dost
Ne yani metinin kalkmıyor mu yani onu mu diyorsunMetin de para olsa yine de karıya gitmez bence puaha
Harbiden sans yani site milyonu 2 saat te ödemiş site herhal seni sevmediler puhaBende değil şu an zlot ta dostum
Orasını bilemem hiç o konuları konuşmadık onlanNe yani metinin kalkmıyor mu yani onu mu diyorsun
Ulan 2 saate odedıyse neden bana cekım oglenı bulur drdın o gunHarbiden sans yani site milyonu 2 saat te ödemiş site herhal seni sevmediler puha
Yok la dün 36 k 10 dk da odedi gerçi 40 yatırıp 36 çekince kizmadilar herhaldeHarbiden sans yani site milyonu 2 saat te ödemiş site herhal seni sevmediler puha