Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 500 Hedef 20K💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,218
12,027
113
Dostum dün birisi sans parası attı cezaevine gitcem diye ama sans tutmadi 36 saatim kaldı bugünde sen atarsan sans parası hayır demeyiz yuzsuluk diz boyu oldu zaten son saatler yaklastokca
Arkada ulaşmak zorunda olduğum dostlar var bana bişey kalmadı dost kusura bakma. Bu rolün de boku çıktı artık açmamak en iyisi galiba

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,144
22,104
113
Kanka ben şu an attığım rolün hakkı olarak atıyorum ama mesela mülayime sana rol olsada olmasada keyfe keder yine atarım çünkü yarın zorda olursam utanmadan yazabilecehim adamlar. Ama rol için yeri gelir takip eden adama mecbur hakkını vereceğiz yada rol acmayacağız
Sımdı bu sokuk erhan bole konusuyoda ben lafın zamanı gelınce solerım ole bır huyum var gece 1 m yakın jackpot koymus ulan beklettı benı sabaha kadar sonra aksama kadar beklettı crkım gelmedı yok enısteme attım sonra parayı sıkmıs oluyo bole seyler 2k odemem vardı o gun ıcraaya dusmelık bende ole bır anım var anlatmak ıstedım

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,476
16,076
113
Sımdı bu sokuk erhan bole konusuyoda ben lafın zamanı gelınce solerım ole bır huyum var gece 1 m yakın jackpot koymus ulan beklettı benı sabaha kadar sonra aksama kadar beklettı crkım gelmedı yok enısteme attım sonra parayı sıkmıs oluyo bole seyler 2k odemem vardı o gun ıcraaya dusmelık bende ole bır anım var anlatmak ıstedım
Haydaaaaaaaaaa

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,700
22,090
113
Kanka ben şu an attığım rolün hakkı olarak atıyorum ama mesela mülayime sana rol olsada olmasada keyfe keder yine atarım çünkü yarın zorda olursam utanmadan yazabilecehim adamlar. Ama rol için yeri gelir takip eden adama mecbur hakkını vereceğiz yada rol acmayacağız
Ben zaten artik rol isine pek sıcak bakmıyorum rolu acmak bir dert üstüne kazansan ayri dert adam gelmiş her konuda siz varsınız dedi bana kac gün önce bide bu insanlar belki beddua bile ediyorlar insana bilemiyorum ne zman ki çok fazla rol acamaya başladım göze geldim iki yakam bir araya bile gelmiyor artık bide bu forumda hak eden adam kimse ona odul atmak lazım haybiye para dağıtmanin anlami yok

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,700
22,090
113
La ben ilk kez bu forumda bir insana umut verdim yerine getirmedim olsun o kadar yine snaa da odul atmisimdir

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,218
12,027
113
Ben zaten artik rol isine pek sıcak bakmıyorum rolu acmak bir dert üstüne kazansan ayri dert adam gelmiş her konuda siz varsınız dedi bana kac gün önce bide bu insanlar belki beddua bile ediyorlar insana bilemiyorum ne zman ki çok fazla rol acamaya başladım göze geldim iki yakam bir araya bile gelmiyor artık bide bu forumda hak eden adam kimse ona odul atmak lazım haybiye para dağıtmanin anlami yok
Yav işte sıkıntı 4 kişiye atıyoruz konudan arka planda bi 4 kişiye daha atmak zorunda kalıyorsunuz yok diyemeyeceğin adamlar oluyor, bu sefer de kazandığını bir anlamı kalmıyor. Vallahi bak sana diyorum 6.5 k kazandım ya bana kalan para 2.5 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...