- 2,864
- 2,435
- 113
Gollll geldi valla 
gördünmü dewammmmmmmmmmmmmmxdGollll geldi valla![]()
İçinden geçeni yap dostumArkadaşlar oynamaya devam tabiki de bir şey sorucam acele edip böyle bilmediğimiz takımlarımı oynuyalım yoksa PTT ligi süper lig felan var 1.2 saate omlarımı bekleyelim
Kanka bak bültene varsa kafana yatan mac oyna yatacaksak super ligden de yatıyoruz saten kafana yatan mac yoksa bekleyelim major ligleriArkadaşlar oynamaya devam tabiki de bir şey sorucam acele edip böyle bilmediğimiz takımlarımı oynuyalım yoksa PTT ligi süper lig felan var 1.2 saate omlarımı bekleyelim
sen nasıl istersen devam et.Arkadaşlar oynamaya devam tabiki de bir şey sorucam acele edip böyle bilmediğimiz takımlarımı oynuyalım yoksa PTT ligi süper lig felan var 1.2 saate omlarımı bekleyelim
1.85den basket bul ceyrek bas bence gelcekBen ekran fotosu aldım buradan biride ekran fotosu alsın beğenen 12 kişiyi o zaman 12 kişi içinden Seçeriz hedefe ulaşırsak
Ben de aldım hacı ekran görüntüsü ben ise yarar atmışım beni de dahil ederiz di mi inşallah ulaşırsak hedefeBen ekran fotosu aldım buradan biride ekran fotosu alsın beğenen 12 kişiyi o zaman 12 kişi içinden Seçeriz hedefe ulaşırsak
başlangıç kuponundaki begenenlerimi istiyorsun ? kopy paste yaparım anında.Bir bakim kafama yatan olursa oynayalım şimdi olmazsa ptt ligini bekleyelimzaten çekiliş yapılacaklar belli. @golcuu sen ekran görüntüsü al kanka beğenenleri
görüşrüüz..dd.d watford 2ledixddddddddddddddddddddTamam @golcuu ara sıra takipte kalın şuan kafama yatan maç yok oynayınca buraya atarım kuponu hadi bakalım