- 2,864
- 2,435
- 113
Golcü 1.5 üstüne 2.65 den basıyordum onayla dedim iptal etti gol oldu 
Olsun umudunu yitirmeGolcü 1.5 üstüne 2.65 den basıyordum onayla dedim iptal etti gol oldu![]()
Birdaha gole girmek gibi bi hata yapma kanka başka maçlara bakGolcü 1.5 üstüne 2.65 den basıyordum onayla dedim iptal etti gol oldu![]()
bady ipral gelmiş farkında değilsin sanırım şanslı gunundesin.Kanka niye korkutuyosun adami Ekli dosyayı görüntüle 46875
Hayırlı işlerKanka niye korkutuyosun adami Ekli dosyayı görüntüle 46875
Kanka o ok zehirli o oku atma bana kim bugün şanslısın dese batakligin daha da içine gidiyorumbady ipral gelmiş farkında değilsin sanırım şanslı gunundesin.
Deneme bonusu kanka 100 tl yatırımlı vereyim mi sanaHayırlı işler
10 x de çevrim varHayırlı işler
Kanka şanslı günündeyim son 7 dkda 2 gole yatiyodum 83 84 gol oldu yattık dedim ben sana atma o oku diye amabady ipral gelmiş farkında değilsin sanırım şanslı gunundesin.
kısmet nedir bilirmisinKanka şanslı günündeyim son 7 dkda 2 gole yatiyodum 83 84 gol oldu yattık dedim ben sana atma o oku diye ama
Kanka kısmeti bilirim de zehirli ok diye bisey de var hic sekmiyor şanslısın dendiği an perte çıkıyoruzkısmet nedir bilirmisin
inandırma kendini böyle şeylerle zaman harcama kendi şansın aklın.Kanka kısmeti bilirim de zehirli ok diye bisey de var hic sekmiyor şanslısın dendiği an perte çıkıyoruz
Bettickettan 5 tl aldım kombine yaptım o mac da var hadi getirelim kankaHadi bol şans